Συνάντηση με θέμα:«ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ»

Ο Δήμαρχος και οι Πρόεδροι των 6 Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου της Κω με την έναρξη της υλοποίησης του προγράμματος της Κοινωνικής Οικονομίας «ΚΩΣ-ΑΣΠΙΣ» προσκαλούν τους νέους και τις νέες της Κω σε συνάντηση με θέμα:

«ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ»

Ο μεγάλος στόχος είναι να φτιάξουμε μια οργανωμένη κοινωνία στην οποία θα κυριαρχούν οι αξίες της Αλληλεγγύης, του Αλληλοσεβασμού & της Αλληλοϋποστήριξης.

Για να κατακτήσουμε τον μεγάλο στόχο σχεδιάσαμε:
1. Το Λαϊκό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας & Τεχνολογίας «Άγιος Νικόλαος».
2. Σύγχρονες και ανθεκτικές δομές επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Με τοπικά επώνυμα προϊόντα και υπηρεσίες στηριγμένες στις αρχές της συνεργασίας και του συνεταιρισμού.
3. Δομές για την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη και των επιχειρήσεων.
4. Δράσεις για την διεκδίκηση και απόκτηση τοπικών επιτελικών δημόσιων υπηρεσιών και ανάπτυξης της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Να συμμετάσχουν στο κτίσιμο της κοινωνίας που οραματιζόμαστε.

Α. ΚΥΚΛΟΣ
Μετά την δημιουργία των συνεταιριστικών επιχειρήσεων του πρώτου κύκλου των επιμορφωτικών σεμιναρίων της κοινωνικής οικονομίας που αφορούν την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, των χωροταξικών και πολεοδομικών μελετών, του εργαστηρίου ελέγχου της ποιότητας, της Γεωπονίας. της προστασίας των Δασών, της ανακύκλωσης, του θεάματος, της προσχολικής αγωγής, προχωράμε.

Β. ΚΥΚΛΟΣ
Ξεκινάμε την έναρξη της δεύτερης περιόδου των επιμορφωτικών σεμιναρίων για την δημιουργία επιχειρήσεων του πρωτογενή τομέα, της παροχής υπηρεσιών στην υγεία, την πρόνοια και την κοινωνική αλληλεγγύη, της πληροφορικής και των πολυμέσων, του εκκλησιαστικού και φυσιολατρικού τουρισμού, των συνεργατικών τουριστικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών ασφαλείας, των υπηρεσιών εργασίας και απασχόλησης, των υπηρεσιών εκπαίδευσης και κατάρτισης, των κοινοπραξιών και των ομάδων παραγωγών διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και υπηρεσιών.
Eμμανουήλ Χρύσης - emmanuelch.wordpress.com - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια