[EPE-Members] Σεμινάριο πιστοποίησης για Project Management Professional

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Kerkiri Al. Tania
Αποστολέας: members-bounces@lists.epe.org.gr
Προς: members@lists.epe.org.gr
Απάντηση σε: members@lists.epe.org.gr
Θέμα: [EPE-Members] Σεμινάριο πιστοποίησης για Project Management Professional
Εστάλη: 16 Ιαν. 2012 13:40

O Σύλλογος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Βόρειας Ελλάδας και το ΤΕΕ/ΤΚΜ διοργανώνουν σεμινάριο για πιστοποίηση σε Project Management Professional, (καλύπτει και πιστοποίηση CAPM/PMI), το οποίο θα γίνει στις ημέρες 1,2,3 Φεβ και 13,14,15,16 Φεβ, 16:30-21:00, στο στο χώρο του κτιρίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΤΚΜ.
Το σεμινάριο έχει κόστος συμμετοχής 300Ε και μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ.
Θα υλοποιηθεί με αυστηρά περιορισμένο αριθμό μαθητών.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν:a) Ένα πλήρες σετ διαφανειών εισηγήσεων και ασκήσεων (άνω των 400),b) Πρότυπα εγγράφων για βασικές διεργασίες της διοίκησης έργων,c) Πρόσβαση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα με θεωρία και ασκήσεις προσομοίωσης των εξετάσεων PMP,d) e-Books και λοιπό ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό.
Το σεμινάριο καλύπτει όλες τις απαιτούμενες από PMI ώρες εκπαίδευσης και όλη την εξεταστέα ύλη και παρέχει την απαιτούμενη για την πιστοποίηση από το PMI, βεβαίωση παρακολούθησης. Διαρκεί 40 ώρες, υλοποιείται σε 7 ημέρες, 3 ημέρες εισηγήσεως και 4 ημέρες workshop, στις οποίες ακολουθεί μία 8η όπου γίνεται ατομική αξιολόγηση και προσομοίωση των εξετάσεων πιστοποίησης. Μεταξύ των ημερών του σεμιναρίου παρέχεται υποστήριξη από τον εισηγητή με συστηματική επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, e-mails και, όπου χρειάζεται, προσωπική επαφή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με μέιλ μέχρι τις 28/Ιανουαρίου στη διεύθυνση info@smhypbe.gr με Θέμα: «Πιστοποίηση Project Management Professional» στο οποίο να αναφέρουν: - Ονοματεπώνυμο, - Στοιχεία επικοινωνίας, - Τίτλο σπουδών, - Έτη προϋπηρεσίας
Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ελέγξουν αν πληρούν τις προϋποθέσεις του PMI για πιστοποίηση (ελέγξτε εδώ για PMP και εδώ για CAPM). Σημείωση: Σχόλια και γνώμες από τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις του σεμιναρίου από τον ΣΜΗΥΠΒΕ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: http://www.smhypbe.gr/draseis/pmpseminar.
 
Εκ μέρους του ΣΜΗΥΒΠΕ
Τάνια Κερκίρη
 
_______________________________________________ Members mailing list Members@lists.epe.org.gr Diaxeirisi eggrafis apo https://www.epe.org.gr/membermenu.jsp
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone
www.blackberry.com

Σχόλια