Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση 2012

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Εκπαιδευτικός Τομέα ς Actionaid
Προς: Εμμανουήλ Χρύσης
Απάντηση σε: admin@atcom.gr
Θέμα: Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπα ίδευση 2012
Εστάλη: 1 Φεβρ. 2012 15:16

  Δικαιώματα από την Πρώτη Μέρα!
 
 
 
 
22-28 Απριλίου - Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση 2012
Εκπαίδευση και Φροντίδα στην πρώιμη παιδική ηλικία (0-8 χρόνων) 
Όπως γνωρίζετε από τις 22 έως τις 28 Απριλίου 2012 η ActionAid συντονίζει για την Ελλάδα, για 9η συνεχή χρονιά, την εκστρατεία Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση και σας καλεί να ενώσετε τη δική σας φωνή!
Μαθητές όλων των βαθμίδων, εκπαιδευτικοί, γονείς και επαγγελματίες που ασχολούνται με την ανάπτυξη του παιδιού σε ολόκληρη τη χώρα καλούνται να ενώσουν τη φωνή τους με εκατομμύρια άλλους από ολόκληρο τον κόσμο για να υπερασπίσουν το δικαιώματα των 8 πρώτων χρόνων ζωής των παιδιών.
Στο site μας http://education.actionaid.gr/presentations θα βρείτε ένα κείμενο που δημιουργήθηκε από την UNESCO και μεταφράστηκε από την ActionAid Ελλάς τον Σεπτέμβρη 2011, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε στο στάδιο προετοιμασίας της συμμετοχής σας στην Εβδομάδα Δράσης.
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα βασικά βήματα για τη διαδικασία συμμετοχής σας με την τάξη ή το σχολείο σας στην πιο μεγάλη δράση της χρονιάς!
Πώς μπορείτε να συμμετέχετε;
1. Δήλωση συμμετοχής. Μπείτε στην ιστοσελίδα της ActionAid http://education.actionaid.gr/GAW2012 και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής έως 7 Μαρτίου 2012.
2. Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού. Εφόσον έχετε συμπληρώσει τη σχετική φόρμα θα παραλάβετε το εκπαιδευτικό υλικό που θα περιλαμβάνει: συλλογή πραγματικών ιστοριών σχετικά με την εκπαίδευση και τη φροντίδα παιδιών υποστηρικτικό υλικό για τη θεματική και σχέδιο εργασίας με προτεινόμενες δραστηριότητες ξεχωριστές για κάθε ηλικιακή ομάδα. Η αποστολή του υλικού θα γίνει στο τέλος Μαρτίου 2012.
3. Δράση! Την εβδομάδα 22 - 28 Απριλίου αφιερώστε όσο χρόνο θέλετε για να συζητήσετε στην τάξη τη θεματική, να κάνετε σχετικές δραστηριότητες που προτείνονται στο υλικό που θα παραλάβετε και να δημιουργήσετε τη δική σας εικόνα, την οποία θα μας στείλετε και θα δημοσιεύσουμε!
Η Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση είναι μια διεθνής εκστρατεία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο  απ
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone
www.blackberry.com

Σχόλια