Αναρωτιέμαι αν τελικά χειρότερη είναι η κρίση χρέους από την κρίση γκρίνιας και κακομοιριάς

Αναρωτιέμαι αν τελικά χειρότερη είναι η κρίση χρέους από την κρίση γκρίνιας και κακομοιριάς που διακατέχει πολλούς ανεύθυνους και άσχετους με την πολιτική και τα πραγματικά προβλήματα του τόπου τριγύρω μου, ιδιαίτερα κάποιες δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. της συμφοράς (στην κυριολεξία)... Οι συγκοιρίες είναι τέτοιες που αντί από λαϊκίστικη προπαγάνδα και μίσος απαιτούν αναμφίβολα πατριωτισμό και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης. Ας μείνουμε μακριά από εθνικισμό, ακροδεξιές ή ακροαριστερές τάσεις, λαϊκισμό και κάθε είδους κακομοιριά και απογοήτευση.
Υπάρχει μεγάλη ανευθυνότητα από μεγάλη μερίδα των ελληνικών ιδιωτικών Μ.Μ.Ε. που στο βωμό των εντυπώσεων και της πολιτικής προπαγάνδας χάριν ευκαιριακού επιχειρηματικού κέρδους, θυσιάζουν το κύρος και την υπόληψη της πατρίδας μας, παράλληλα με τη δημιουργία ψυχολογικού βάρους στους Έλληνες πολίτες.
Συμβουλή: Μακριά από αρνητικά άτομα και προπαγανδιστική ενημέρωση της συμφοράς...!
Δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω από άλλους. Είναι ώρες δύσκολων αποφάσεων. Πέρασε πια η εποχή της δημαγωγίας και των ψευδαισθήσεων.
Ο λαός και ο κάθε πολίτης, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα πρέπει να έχει πλήρη εικόνα. Πρέπει να ξαναβρούμε την προοπτική μας ώστε να μπορούμε να κατευθύνουμε σωστά τα βήματά μας.
Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουν στη Βουλή με ψήφο τις επόμενες μέρες.
Πετύχαμε μια συμφωνία που θα μας επιτρέψει να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Εμμανουήλ Χρύσης
Οικονομολόγος - Πτυχιούχος Λογιστής
Eμμανουήλ Χρύσης - emmanuelch.wordpress.com - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια