Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®.
Date: Wed, 8 Feb 2012 21:15:51 +0200
Subject: Τα τηγανητά φαγητά δεν πειράζουν την καρδιά, αν έχουν μαγειρευτεί με ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
8/2/2012-15/2/2012 Τεύχος 259 | --> Τα τηγανητά φαγητά δεν πειράζουν την καρδιά, αν έχουν μαγειρευτεί με ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο Η κατανάλωση τηγανητών φαγητών, που έχουν μαγειρευτεί με ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο, δεν συνδέεται με κίνδυνο καρδιοπάθειας ή πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική έρευνα. Οι επιδημιολόγοι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια Μαρία Πιλάρ Γκουαγιάρ-Καστιγιόν του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Μαδρίτης, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal», σύμφωνα με το BBC, μελέτησαν σχεδόν 41.800 Ισπανούς ενήλικους ηλικίας 29 έως 69 ετών για μια περίοδο 11 ετών, αναφορικά με τον τρόπο μαγειρέματος και το είδος των φαγητών που έτρωγαν, σε συνάρτηση με την υγεία τους. περισσότερα | Διαγωνισμοί | Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε Newsletter,κάνετε κλικ εδώ και ενημερώστε τις "Προτιμήσεις" σας. | |
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου