Ημερήσιο Newsletter - 31/01/2012

Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®.

From: "Dimokratiki Online" <his@rtel.gr>
Date: Tue, 31 Jan 2012 19:36:53 +0200
To: <e_chrisis@hotmail.com>
ReplyTo: "Dimokratiki Online" <info@dimokratiki.gr>
Subject: dimokratiki.gr - Ημερήσιο Newsletter - 31/01/2012

An den mporeite na diavasete auto to email, allaxte tin kodikopoihsh tou programmatos sas se Greek ISO (ISO-8859-7).
Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 Κατεβάστε το RSS Feed αυτής της σελίδαςRSS Feed

SUPER MARKET"O Έλληνας καταναλωτής έχει κάνει στροφή προς το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους, ενισχύοντας την οικιακή κατανάλωση, κυνηγά καλύτερες τιμές και προμηθεύεται προϊόντα μετά από εκτεταμένη έρευνα. Σε αυτό το περιβάλλον, προκύπτει ότι η κρίση αποτελεί ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις αντιδράσουν έγκαιρα και ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά''.

ΠΑΠΠΟΥ-ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ«Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου έχει και παρόν και μέλλον, που το εγγυάται η νόμιμη διοίκησή του και τα χιλιάδες μέλη του που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ακηδεμόνευτα».

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΠΙΤΤΑΜε «πυξίδα» τα προβλήματα της Ρόδου θα συνεχίσει και το 2012 να πορεύεται η δημοτική παράταξη «Η Ρόδος Μπροστά» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

ΞΕΠΛΥΜΑΔιαστάσεις πραγματικού "θρίλερ" προσλαμβάνει η πολύκροτη υπόθεση της διακίνησης μαύρου χρήματος και της απάτης σε βάρος αλλοδαπών τραπεζών με τη μέθοδο του "golden fax"

CAPSISΣε έξωση της οικογένειας Καψή από το ιστορικό ξενοδοχείο "Sofitel Capsis" στην Ιξιά της Ρόδου, προχώρησε χθες το πρωί η «EFG Eurobank Ergasias Χρηματοδοτικές Μισθώσεις ΑΕ»

ΓΚΕΡΕΚΟΥ-ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ«Η τραγική συνέπεια κυρίες και κύριοι είναι αυτή. Δείτε τις φωτογραφίες», έλεγαν, ενώ ο Αντώνης Κανάκης ζητούσε από τον Γιάννη Σερβετά να ηρεμήσει καθώς ο συμπαρουσιαστής είχε σηκωθεί επάνω, δήθεν έξαλλος!

ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣΣτο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφεύγει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για την ακύρωση του Δημοτικού Φόρου στα Δωδεκάνησα

ΙΒΙΣΚΟΣΗ κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε στους δύο ομίλους της Ρόδου και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει η α' φάση των πλέι-οφ, στα οποία υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΤα επόμενα έξι δύσκολα παιχνίδια των «κυανέρυθρων» θα κρίνουν, αν μπορούν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου μέχρι το τέλος...

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΟΠΑΔΟΙΘερμής υποδομής έτυχε η αποστολή των «θαλασσί», το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Διαγόρας»

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ3Οι παίκτες του Διαγόρα θέλουν να καταθέσουν και σήμερα ψυχή κόντρα στην Παναχαϊκή θέλοντας ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα

 ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ - 31/01/2012
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ2«Είμαι σωστός βουλευτής. Πάνω από το κόμμα βρίσκονται οι συμπατριώτες μου, που με την ψήφο τους με έστειλαν να τους αντιπροσωπεύσω στη Βουλή των Ελλήνων.»

Σχόλια