ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. -Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ.Α. - ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Mon, 26 Mar 2012 13:22:46 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbalasop@yahoo.gr>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Subject: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙ ΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ.Α.-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕ Σ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ.Α. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:426/26-3-2012
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:427/26-3-2012
 

Σχόλια