Να στηρίξουμε στο Διαδίκτυο την αλήθεια των θέσεών μας


Στάλθηκε: 5:28 μ.μ. Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012
Θεμα: Να στηρίξουμε στο Διαδίκτυο την αλήθεια των θέσεών μας

An den mporeite na diavasete ayto to email patiste edo  
Είμαστε 10 μέρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές των τελευταίων 30 ετών στις οποίες κρίνεται η πορεία της χώρας στις επόμενες δεκαετίες. Τώρα είναι η ώρα, στα δύσκολα, που πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε! Εμείς, οι Εθελοντές Διαδικτύου, που πριν από σχεδόν 8 χρόνια ξεκινήσαμε με τις αξίες της συμμετοχής, της διαφάνειας, της ισότιμης συνεργασίας. Εμείς που αρχίσαμε πολύ πριν μαζικοποιηθούν τα social media την πολιτική δράση στο Διαδίκτυο με όραμα τη δημιουργία ενός κόμματος ανοικτού στην κοινωνία, ενός δικτυακού κόμματος της κοινωνίας των πολιτών.

Πάρε στα χέρια σου τη μάχη της ενημέρωσης.

Όλα αυτά τα χρόνια, παρά τα λάθη και τα προβλήματα, πετύχαμε πολλά. Μαζί τολμήσαμε τον πρώτο διαδικτυακό διάλογο για το πολιτικό πρόγραμμα του Κινήματος και σήμερα η ηλεκτρονική διαβούλευση σε σχέδια νόμου γίνεται θεσμικό κεκτημένο. Μαζί υποστηρίζαμε ότι όλες οι υπογραφές των υπουργών θα πρέπει να αναρτώνται στο Διαδίκτυο και σήμερα η Δι@ύγεια θεωρείται αυτονόητη κατάκτηση.

Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να είμαστε μαζί και να πάρουμε τη μάχη της ενημέρωσης στα χέρια μας στηρίζοντας την αλήθεια των θέσεών μας.

Την ενημέρωση που θα λαμβάνετε καθημερινά μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε σε ζωντανές συζητήσεις με φίλους και γνωστούς σας. Πολύ σημαντική είναι επίσης η διάδοση υλικού από τις επίσημες σελίδες μας στο facebook, στο youtube, στο twitter.
- - - - - - - - - - - -

  Ακολουθήστε μας στο twitter | Κάντε like στο facebook | Δείτε και διαδώστε όλα τα βίντεο στο youtube

Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις είσαι στους Εθελοντές Διαδικτύου ΠΑΣΟΚ

<e_chrisis@hotmail.com>. Αν επιθυμείς να μην λαμβάνεις ενημέρωση πάτα εδώ

Προώθησέ το σε ένα φίλο | Διόρθωσε τα στοιχεία σου
 

Με εκτίμηση,

Συντονιστής Εθελοντών Διαδικτύου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου
Δημ. Γληνού 6
851 00 Ρόδος
Τηλ. - τηλ/πία: 2241066304
Κιν.: 6946283008, 6937026154
Skype: manos888
Twitteremmanuelch

Σχόλια