Aνακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Δήμου Ρόδου

Σύλλογος Υπάλλήλων Ρόδος, 04/05/12
Δήμου Ρόδου

Προς:- Τα μέλη μας
- Μ.Μ.Ε



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σύλλογος σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα την συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου στις Εκλογικές διαδικασίες και την καταβολή της αντίστοιχης αποζημίωσης, απεφάσισε :

Μετά και την έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης η οποία είδε το φως της δημοσιότητας χθες το απόγευμα 03/05/12 καταγγέλλει την Κυβέρνηση για επικίνδυνη πολιτική μεθόδευση και την καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνη για όποια πιθανόν προβλήματα παρουσιαστούν στην εκλογική διαδικασία.

Ο αριθμός 307 υπαλλήλων που προβλέπει η Υπουργική Απόφαση να εργαστούν
στο Δήμο Ρόδου με το επίδομα χαρτζιλίκι των 60€ καθαρά, είναι πολύ μικρότερος των πραγματικών αναγκών.

Δηλώνουμε ότι η θέση μας είναι να απασχοληθεί μόνο ο παραπάνω αριθμός υπαλλήλων και κανείς άλλος είτε με ρεπό είτε με υπερωρίες. Η παροχή εκλογικής εργασίας με ρεπό στην ουσία καταργεί την εκλογική αποζημίωση. Οποίος εργασθεί με αυτό τον τρόπο είναι με δική του ευθύνη.

Αντιδρούμε στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής να ανεβάσει τον αριθμό των απασχολουμένων στους 500 περίπου, από τους οποίους δεν γνωρίζουμε ποιοι θα πληρωθούν και ποιοι θα πάρουν ρεπό.

Θεωρούμε ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δε, που έγιναν στόχος μίας
πρωτοφανούς προκλητικής και απαξιωτικής συμπεριφοράς εκ μέρους της
κυβέρνησης, πιστεύουμε ότι θα δώσουν τη δική τους απάντηση όπως καλά αυτοί
γνωρίζουν.



Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας


Φώτης ΜΠΑΚΙΡΗΣ Μίκα ΚΕΛΕΠΕΡΑ
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

From: ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ, Δ.Ε.ΡΟΔΟΥ <protokolo@rhodes.gr>
Date: Fri, 4 May 2012 13:48:39 +0300
To: <bakiris@1491.syzefxis.gov.gr>; Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ<demporiou@rhodes.gr>; Δ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ<bakiris@rhodes.gr>; Δ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ<troxaioyliko@rhodes.gr>; ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ<protogenist@rhodes.gr>; ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ<prot-tom@rhodes.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ<flamprianou@1285.syzefxis.gov.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΤΑΒΥΡΟΥ<avgi@1293.syzefxis.gov.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΤΑΒΥΡΟΥ<efstdel@1293.syzefxis.gov.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ<info@1295.syzefxis.gov.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ<k.anthoulas@1295.syzefxis.gov.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΑΛΥΣΟΥ<eialysos@yahoo.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ<papageorgiou73@gmail.com>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ<protkal@rhodes.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΕΙΡΟΥ<karamanoli@kamirou.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΙΝΔΟΥ<lindion@otenet.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ<protokolo@1450.syzefxis.gov.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ<t.salvari@1450.syzefxis.gov.gr>; ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ<pet@rhodes.gr>; Μαρουλιτσα Κουφού<koyfoymar@yahoo.gr>
Subject: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

 

 

From: Fotis bakiris [mailto:bakiris@1491.syzefxis.gov.gr]
Sent: Friday, May 04, 2012 1:45 PM
To: protokolo@rhodes.gr
Subject: (No Subject)

 

 

Σχόλια