Πανελλήνιες εξετάσεις Γ’ Τάξης Γενικού Λυκείου

2012-06-01-DT-AEPP2012.pdf Download this file

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

-----Original Message-----
From: Yannis Tsopokis
Sender: ekpaideysh-bounces@lists.epe.org.gr
Date: Tue, 05 Jun 2012 21:06:51 To:
Reply-To: ekpaideysh@lists.epe.org.gr
Subject: [Ekpaideysh] Πανελλήνιες εξετάσεις Γ’ Τάξη Γενικού Λυκείου


Τα φετινά θέματα των πανελληνίων εξετάσεων στο μάθημα «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ήταν σαφή, ορθά διατυπωμένα και κάλυπταν ένα μεγάλο φάσμα της ύλης. Υπήρχαν όμως σημεία όπου η διατύπωση προβλημάτισε αρκετούς μαθητές. Ο βαθμός δυσκολίας τους ήταν ίδιος με τα περυσινά θέματα και σωστά διαβαθμισμένος, αλλά ο χρόνος που έπρεπε να αφιερώσει ο υποψήφιος ήταν μεγάλος.

Το συγκεκριμένο μάθημα δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να αποκτήσει δεξιότητες μεθοδολογικού χαρακτήρα και να αναπτύξει ικανότητες αναλυτικής και συνθετικής σκέψης πράγμα που διαφαίνεται κυρίως στα θέματα Γ και Δ.

Τα θέματα στα εσπερινά λύκεια ήταν παρεμφερή, με μειωμένο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τα ημερήσια και διέφεραν κυρίως στο θέμα Δ.

Σχόλια