Νέο εξώδικο κατά του Αλαφούζου

*ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ  

Νέο εξώδικο έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τον Γιάννη Αλαφούζο, με αφορμή άλλη μία δημοσκόπηση που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, για τον αριθμό των οπαδών των ομάδων.

Ο κ. Μαρινάκης προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, καθώς θεωρεί ότι το αποτέλεσμα που εμφάνισε η εταιρία Public Issue, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, φέρνοντας τον Ολυμπιακό με μικρή διαφορά στην πρώτη θέση με 2 εκατομμύρια οπαδούς και τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη με 1,7 εκατ. οπαδούς.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού πιστεύει πως μέσω αυτής της έρευνας, ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη, όπως θεωρεί ότι έκανε και με τις δημοσκοπήσεις που έφερναν τον ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτο κόμμα με διαφορά 6 μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, αλλά και το αποτέλεσμα του exit poll που έδειχνε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται με διαφορά μισής μονάδας πρώτο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Προφανώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρακολουθώντας ως μέτοχος του ΣΚΑΪ τον τρόπο που διαχειρίζεται το κανάλι ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν μπορεί να μείνει άπραγος. Για αυτό και δεν αφήνει να λειτουργεί κατά το δοκούν ο καναλάρχης.

Και η κόντρα συνεχίζεται...
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

Σχόλια