ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

Η μόνη δέσμευση που ανέλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Δ. είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012 να έχουν εξοφληθεί οι οφειλές του Ταμείου στους ασφαλισμένους που σήμερα ανέρχονται στα 4.200.000 ευρώ, καθώς εγκρίθηκε τον Μάιο ο προϋπολογισμός του Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.
Η εκκαθάριση των αιτήσεων των ασφαλισμένων προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς και μέσα στον μήνα θα ξεπεραστεί η δυσλειτουργία που προκύπτει από την αλλαγή της Τράπεζας που εξυπηρετεί το Ταμείο, από την Εθνική στην Τράπεζα Πειραιώς.

Συνάδελφοι,

Πέρα από τις διαπιστώσεις, αυτό που πρέπει να προετοιμάσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι η δυναμική αντίδρασή μας στην τραγική κατάσταση που έχει οδηγηθεί ο υγειονομικός μας φορέας, αλλά και ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που πριν καν συμπληρωθούν έξι (6) μήνες από τη λειτουργία του βρίσκεται σε οικονομική κατάρρευση. Εκτός από το Ταμείο μας και ορισμένα άλλα, αυτά που εξυπηρετούν την πλειοψηφία των ασφαλισμένων (Ι.Κ.Α., Δημόσιο, Ο.Α.Ε. κ.λπ.) έχουν κηρύξει στάση πληρωμών με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε Γιατρούς, ούτε φάρμακα δηλ. τα στοιχειώδη, ενώ αντίθετα εμείς καταβάλλουμε ανελλιπώς τις εισφορές μας.
Η υγεία μας είναι πολύτιμη και κανείς δεν μπορεί να «παίζει» με αυτή. Γι' αυτό πριν μας πεθάνουν αυτοί. Πρέπει εμείς με τον αγώνα μας να τους κάνουμε να αισθανθούν τη δύναμή μας. Φτάνουν πια τα παιχνιδάκια του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: proedros@poeota.gr
Προς: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Απάντηση σε: proedros@poeota.gr
Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.
Εστάλη: 6 Ιουν. 2012 15:25

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Δ-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ (PSI) ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:814/6-6-2012    

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone
www.blackberry.com

Σχόλια