Καλημέρα

Καλημέρα αγαπητή μου oμάδα Organo Gold! Εύχομαι να είστε όλοι καλά!

Η ομάδα μας επιθυμούμε να προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ο ενθουσιασμός όλο και να αυξάνεται!
Ήδη ίσως κάποιοι από εσάς, μέσω των διαφημίσεων που βάζετε καθημερινά, βλέπετε τα εισοδήματα σας να αυξάνονται όλο και περισσότερο!

Μην ξεχνάτε οτι είσαστε από τα πρώτα άτομα που έχουν ακούσει για τη συγκεκριμένη ιδέα στη Ρόδο και ότι όλη η αγορά είναι δική σας.
Γι' αυτό ας κινηθούμε όλοι μαζί με ομαδικότητα και ας διαδόσουμε τη δυναμική αυτή ιδέα με σωστό και επαγγελματικό τρόπο, δείχνοντας σεβασμό στους φίλους μας και τις ανάγκες τους.

Απλά εμπιστευτείτε με, ακολουθείστε τις οδηγίες που σας δίνω και αξιοποιήστε όσο πιο παραγωγικά το χρόνο και τη στήριξη που σας προσφέρω.

Θέλω να ξέρετε óτι σας εκτιμώ ως συνεργάτες μου και ότι θα είμαι μαζί σας σε αυτή την ενδιαφέρουσα πορεία προς την κορυφή!

Μαζί μπορούμε να γράψουμε ιστορία!!!

Εμμανουήλ Χρύσης
Οrgano Gold
http://Chrysis.OrganoGold.Com
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

Σχόλια