Μηχανοκίνητη εξόρμηση

H RHODES RIDERS CLUB GR, σας προσκαλεί αυτή την Κυριακή για Μηχανοκίνητη εξόρμηση έχοντας ως αφετηρία το πάρκο του Ροδινίου και ώρα 10:30 π.μ και αναχώρηση 10:50 π.μ

Tο δρομολόγιο εκτός από βόλτα θα περιέχει θάλασσα μπανάκι, καφεδάκι και φαγητό!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ!!!!

Σας περιμένουμε όλους!!! Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Η ΠΟΛΟ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 6,50Ε ΤΟ T-shirts ΚΑΙ 11Ε ΤΟ ΠΟΛΟ ΣΤΟ T-shirts ΒΑΖΟΥΜΕ 1Ε ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ 11Ε, ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.. ΣΕ ΑΣΠΡΟ, ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ, ΜΠΕΖ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΧΑΚΙ, ΚΑΙ ΓΚΡΙ!!!!! Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ... ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ;)

ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Η ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 3Ε. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ RHODES RIDERS CLUB GR 2012 ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..

Λίγα λόγια για την ομάδα!
Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε στο Facebook για να δώσει την ευκαιρία στους λάτρεις της μοτοσικλέτας να γνωριστούν μεταξύ τους, να διοργανώνουν εξορμήσεις και ν’ ανταλλάσσουν πληροφορίες και γνώσεις .Η συμμετοχή στην ομάδα είναι ελεύθερη και δεν προϋποθέτει δεσμεύσεις ή συνδρομές. Στα μέλη διατίθενται μια σειρά από εκπτώσεις και προσφορές από καταστήματα και συνεργεία της Ρόδου.

http://www.facebook.com/groups/290814930971712/
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

Σχόλια