Αντισυνταγματικές κρίθηκαν οι μειώσεις μισθών στο Δημόσιο!

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Φορο-Λογιστική Ενημέρωση - Ελληνική και παγκόσμια ειδησεογραφία
Προς: Εμμανουήλ Χρύσης
Απάντηση σε: Φορο-Λογιστική Ενημέρωση - Ελληνική και παγκόσμια ειδησεογραφία
Θέμα: Αντισυνταγματικές κρίθηκαν οι μειώσεις μισθών στο Δημόσιο!
Εστάλη: 2 Ιουλ. 2012 14:39


Επισκόπηση οικονομικού τύπου & επίκαιρα νέα.
www.fle.gr

 
Αγαπητοί φίλοι.
Τώρα μπορείτε να σχολιάστε στα άρθρα του Οικον. τύπου και του Γεν. ενδιαφέροντος.
Κάτω από τα άρθρα υπάρχει φόρμα όπου μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο. Πατήστε το κουμπί προσθήκη, που υπάρχει, κάτω από κάθε άρθρο.
 
 
 
Υπενθυμίζουμε οτι τα άρθρα που μπαίνουν στην ενημέρωση εκφράζουν τους συντάκτες τους και όχι το fle.gr

Τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε οποιοδήποτε άρθρο στο δικό σας site επιλέγοντας τον κώδικα ακριβώς κάτω από το άρθρο. Μετά το επικολάτε στο μέρος της ιστοσελίδα σας, που θέλετε να φαίνεται. Επίσης μπορείτε να το κάνετε και με σύνδεση rss
 
 
 

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν οι μειώσεις μισθών στο Δημόσιο! Το Ειρηνοδικείο Αθηνών έκρινε αντισυνταγματικούς τους νόμους 3833/2010 και 3845/2010 που ψηφίσθηκαν κατ' εφαρμογή του μνημονίου. Η επίμαχη απόφαση δημοσιεύθηκε στο νομικό περιοδικό "Επιθεώρησης Εργατικού Δικαίου" (τεύχος 10/2012) και είναι του Ειρηνοδικείου Αθηνών (599/2012) με ειρηνοδίκη την κυρία Σταυρούλα Κουτρουβίδα.
Διαβάστε περισσότερα...  
 
 

Από το «Δεν πληρώνω» στο... «Δε δηλώνω»; Σχέδιο για τον άμεσο εντοπισμό, αρχικά, όσων φορολογούμενων εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν στην κατάθεση φορολογικής δήλωσης, έχουν προετοιμάσει οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών.
Διαβάστε περισσότερα...  
 
 

Υπό κατάργηση 60 φορείς του Δημοσίου Λίστα με 60 φορείς του Δημοσίου οι οποίοι αναμένεται να συγχωνευτούν ή να καταργηθούν εν καιρώ, φέρεται να έχει στα χέρια της η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Έθνους, ο Αντώνης Σαμαράς σε μια συμβολική, πρώτη, κίνηση τόσο προς το εξωτερικό, όσο και προς το εσωτερικό θα προχωρήσει στην κατεύθυνση της μείωσης του κράτους στοχεύοντας στο να πείσει τους δανειστές ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί.
Διαβάστε περισσότερα...  
 

ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ: Αγρια εκμετάλλευση από τους εμπορομεσάζοντες Η τιμή της πατάτας έπεσε φέτος κατά 30% με 40%, ενώ οι εισαγωγές αυξήθηκαν το 2011 κατά 30%
Σε απόγνωση βρίσκονται οι πατατοπαραγωγοί κ

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone
www.blackberry.com

Σχόλια