ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Οδηγία 2002/31/CE και A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε ενημέρωση στείλτε τη λέξη ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

-----Original Message-----
From: "www.adespoto.gr"
Date: Sun, 1 Jul 2012 00:47:21 To:
Subject: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ

16oς διαγωνισμός Adespoto.gr - Πείτε ΝΑΙ στα καλλυντικά χωρίς βαναυσότητα σε ζώα & κερδίστε 2 σετ Body Shop Cruelty Free Make up

Το adespoto.gr τάσσεται στο πλευρό της Body Shop Greece και υποστηρίζει την εκστρατεία διαμαρτυρίας ενάντια στη χρήση πειραματόζωων για δοκιμές σε καλλυντικά, σε όλο τον κόσμο!
Η Cruelty Free International έχει ήδη ενώσει τις δυνάμεις με την The Body Shop στην Ελλάδα και ζητά την παγκόσμια απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα για καλλυντικά.

Η αίτηση της Cruelty Free International διατίθεται σε όλα τα καταστήματα της The Body Shop στην Ελλάδα από τις 20/6/2012 και έως τις 28/7/2012, αλλά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.crueltyfreeinternational.org.
Το adespoto.gr σας προτρέπει να υπογράψετε όλοι είτε σε κάποιο κατάστημα The Body Shop είτε ηλεκτρονικά, εφόσον πιστεύετε το αυτονόητο:
κανένα προϊόν ομορφιάς δεν είναι ... όμορφο αν δοκιμάζεται σε ζώα που βασανίζονται σε εργαστήρια!
Ως ζωόφιλοι, λαμβάνουμε ενεργά μέρος στην εκστρατεία και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ προϊόντα πoυ έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης όσο το δυνατόν περισσότερων αναγνωστών μας, ως adespoto.gr σε συνεργασία με την The Body Shop, σας κάνουμε δώρο δύο σετ προϊόντων Cruelty Free Make up (φωτό).

Kάθε σετ περιέχει: Shimmer Cubes, Lip & Cheek Dome Pink, Liquid Eye Liner Violet, Puff on Radiance,
Pearl Radiance Primer, Hi Shine Go Wild.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό αφήστε σχόλιο στο άρθρο http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4805%3A16...


Ο διαγωνισμός ισχύει από 1η Ιουλίου 2012 έως 27 Ιουλίου 2012.

Στις 27/7 η δυνατότητα να αφήσετε σχόλιο θα ''κλείσει'' και
θα ακολουθήσει online , live κλήρωση για την ανάδειξη των δύο τυχερών νικητριών.

Σας ευχαριστούμε!

adespoto.gr

Σχόλια