ΠΟΛ. 1088/12. Ανάλυση διατάξεων του Έκτου Κεφαλαίου

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com

Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

From: Φορο-Λογιστική Ενημέρωση -Φορολογικά και Λογιστκά θέματα <fle@fle.gr>
Date: Fri, 28 Sep 2012 15:03:16 +0300
To: Εμμανουήλ Χρύσης<e_chrisis@yahoo.com>
ReplyTo: Φορο-Λογιστική Ενημέρωση -Φορολογικά και Λογιστκά θέματα <fle@fle.gr>
Subject: ΠΟΛ. 1088/12. Ανάλυση διατάξεων του Έκτου Κεφαλαίου του Πτωχευτι

Φορολογικά - Λογιστικά - Νόμοι - Διαταγές - Εγκύκλιοι.

www.fle.gr

ΠΟΛ. 1088/12. Ανάλυση διατάξεων του Έκτου Κεφαλαίου του Πτωχευτικού Κώδικα «Προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης» - Κοινοποίηση νέων διατάξεων.

Αθήνα 24/09/2012
Αρ. πρωτ.:

ΠΟΛ. 1088

ΘΕΜΑ: Ανάλυση διατάξεων του Έκτου Κεφαλαίου του Πτωχευτικού Κώδικα «Προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης» - Κοινοποίηση νέων διατάξεων.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

ΠΟΛ. 1186/12. Αναστολή υποβολής των οριστικών δηλώσεων αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα, εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και των αντίστοιχων βεβαιώσεων αποδοχών(έντυπα Ε20, Ε21, Φ01-043 και Φ01-044), των καταστάσεων των έγγραφων συμφωνιών πο

Αθήνα 21/09/2012
Αρ. πρωτ.:

ΠΟΛ. 1186


ΘΕΜΑ:
Αναστολή υποβολής των οριστικών δηλώσεων αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα, εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και των αντίστοιχων βεβαιώσεων αποδοχών(έντυπα Ε20, Ε21, Φ01-043 και Φ01-044), των καταστάσεων των έγγραφων συμφωνιών που έχουν συνάψει οι δικηγόροι με τους εντολείς τους, των καταστάσεων των γραμματίων προκαταβολής από τους δικηγορικούς συλλόγους καθώς και των καταστάσεων των έγγραφων συμφωνιών που έχουν συνάψει οι μηχανικοί με τους αντισυμβαλλόμενους τους, που υποβάλλονται από τους μηχανικούς και το Τ.Ε.Ε αντίστοιχα, μέσω διαδικτύου στον δικτυακό τόπο της Γ.Γ.Π.Σ., για την χρήση 2011.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

ΠΟΛ. 1160/12. Απαλλαγή από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, για το οικονομικό έτος 2012, των ανέργων του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας, του λογαριασμού ανεργίας προσωπικού ημερήσιων εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης και του λογαριασμού ανεργίας τεχν

Αθήνα 16/07/2012
Αρ. πρωτ.:

ΠΟΛ. 1160


ΘΕΜΑ:
Απαλλαγή από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, για το οικονομικό έτος 2012, των ανέργων του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας, του λογαριασμού ανεργίας προσωπικού ημερήσιων εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης και του λογαριασμού ανεργίας τεχνικών τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

Ο Λογαριασμός σας:

Αλλάξτε την συνδρομή σας
Διαγραφή


Powered by Joobi

 

 

 


Αγαπητοί φίλοι.

Τώρα μπορείτε να σχολιάστε στα άρθρα του Οικον. τύπου και του Γεν. ενδιαφέροντος.

Κάτω από τα άρθρα υπάρχει φόρμα όπου μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο. Πατήστε το κουμπί προσθήκη, που υπάρχει, κάτω από κάθε άρθρο.


Υπενθυμίζουμε οτι τα άρθρα που μπαίνουν στην ενημέρωση εκφράζουν τους συντάκτες τους και όχι το fle.gr


Τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε οποιοδήποτε άρθρο στο δικό σας site επιλέγοντας τον κώδικα ακριβώς κάτω από το άρθρο. Μετά το επικολάτε στο μέρος της ιστοσελίδα σας, που θέλετε να φαίνεται.

Επίσης μπορείτε να το κάνετε και με σύνδεση rss

Σχόλια