Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συμβουλές στους νέους από έναν Αμερικανό δικαστή

Νέα Πρωία posted: "Ένας Αμερικανός δικαστής ανηλίκων είπε κάποτε: Ακούμε διαρκώς τις φωνές των νέων που μας λένε "μα τι μπορούμε να κάνουμε, που να πάμε;" ...

New post on
Νέα Πρωία

Συμβουλές στους νέους από έναν Αμερικανό δικαστή by Νέα Πρωία
Ένας Αμερικανός δικαστής ανηλίκων είπε κάποτε:

Ακούμε διαρκώς τις φωνές των νέων που μας λένε "μα τι μπορούμε να κάνουμε, που να πάμε;" ...Η απάντησή μου είναι, "Πηγαίντε σπίτια σας, κουρέψτε το γρασίδι, πλύντε τα τζάμια, μάθετε να μαγειρεύετε, φτιάξτε μία σχεδία, αποκτήστε μία εργασία, επισκεφτείτε τους αρρώστους, διαβάστε τα μαθήματά σας, και όταν τελειώσετε, διαβάστε και ένα βιβλίο.

"Η πόλη σας δεν σας οφείλει χώρους διασκέδασης και οι γονείς σας δεν σας χρωστάνε αναψυχή. Ο κόσμος δεν σας χρωστάει μία εργασία, αλλά εσείς χρωστάτε στον κόσμο. Του χρωστάτε το χρόνο σας, την ενέργειά σας, το ταλέντο σας, έτσι ώστε χάρη στη δημιουργικότητά σας να μην ξανα-υπάρξουν ποτέ πόλεμοι, φτώχεια, ασθένειες και μοναξιά.

"Με άλλα λόγια, μεγαλώστε επιτέλους! Σταματήστε να γκρινιάζετε όλη την ώρα. Βγείτε από τον ονειρικό σας κόσμο και ψηθείτε στην πραγματικότητα αντί να έχετε μόνο επιθυμίες. Αρχίστε να συμπεριφέρεστε ως υπεύθυνα άτομα. Είστε σημαντικοί και απαραίτητοι στη ζωή. Δεν υπάρχει χρόνος να κάθεστε και να περιμένετε κάποιον να κάνει κάποτε κάτι για σας. Το κάποτε έχει έρθει και ο κάποιος είστε εσείς!

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com

Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.


From: "Νέα Πρωία" <comment-reply@wordpress.com>
Date: Sat, 22 Sep 2012 06:06:04 +0000
Subject: [Νέο άρθρο] Συμβουλές στους νέους από έναν Αμερικανό δικαστή

Νέα Πρωία posted: "Ένας Αμερικανός δικαστής ανηλίκων είπε κάποτε: Ακούμε διαρκώς τις φωνές των νέων που μας λένε "μα τι μπορούμε να κάνουμε, που να πάμε;" ...Η απ"

Σχόλια