Αίτηση εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο & 'Η αυτοί, ή εμείς

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com

Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.


From: Φορο-Λογιστική Ενημέρωση - Ελληνική και παγκόσμια ειδησεογραφία <fle@fle.gr>
Date: Wed, 26 Sep 2012 17:41:05 +0300
To: Εμμανουήλ Χρύσης<e_chrisis@yahoo.com>
ReplyTo: Φορο-Λογιστική Ενημέρωση - Ελληνική και παγκόσμια ειδησεογραφία <fle@fle.gr>
Subject: Αίτηση εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο & 'Η αυτοί, ή εμείς

Επισκόπηση οικονομικού τύπου & επίκαιρα νέα.

www.fle.gr

 


Αγαπητοί φίλοι.

Τώρα μπορείτε να σχολιάστε στα άρθρα του Οικον. τύπου και του Γεν. ενδιαφέροντος.

Κάτω από τα άρθρα υπάρχει φόρμα όπου μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο. Πατήστε το κουμπί προσθήκη, που υπάρχει, κάτω από κάθε άρθρο.

 

 


 

Υπενθυμίζουμε οτι τα άρθρα που μπαίνουν στην ενημέρωση εκφράζουν τους συντάκτες τους και όχι το fle.gr


Τώρα μπορείτε να ενσωματώσετε οποιοδήποτε άρθρο στο δικό σας site επιλέγοντας τον κώδικα ακριβώς κάτω από το άρθρο. Μετά το επικολάτε στο μέρος της ιστοσελίδα σας, που θέλετε να φαίνεται.

Επίσης μπορείτε να το κάνετε και με σύνδεση rss

 


 


'Η αυτοί, ή εμείς

Το παραμύθι καλά κρατεί. Οτι για την κρίση φταίει η αναξιοκρατία, τα ρουσφέτια, η μετριότητα και οι συνδικαλιστές. Η αστική προπαγάνδα ακολουθεί το δόγμα «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Για να κρύψει το μοναδικό γεγονός ότι την κρίση τη γεννά το ίδιο το σύστημα και οι αντιφάσεις του, κατασκευάζει διάφορους ενόχους, όποιους βολεύει κάθε φορά.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

Αίτηση εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο

Αίτηση εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου του Υπουργείου  Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στέφανο Κομνηνό απέστειλε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Πελοπίδας Καλλίρης,  το περιεχόμενο της οποίας αναφέρει  την υποχρέωση υποβολής των αιτήσεων  εγγραφής στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) από τις επιχειρήσεις των οποίων η σύσταση ή η έναρξη έγινε πριν από τις 4 Απριλίου 2011 .


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

ΘEMA: 'Ώρα νέου εργατικού κινήματος

ΘEMA: 'Ώρα νέου εργατικού κινήματοςΎστερα από δύο και πλέον χρόνια σκληρών ταξικών αγώνων, απαιτείται ένας βαθύς προβληματισμός για την ανάγκη μιας συνολικής ταξικής ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος, η οποία θα ξεπερνά μάχιμα τις αιτίες που δεν επέτρεψαν την απόκρουση της αντεργατικής λαίλαπας. Σήμερα χρειάζεται ένα άλλο εργατικό κίνημα, εξοπλισμένο με τις απαντήσεις, τις δομές και τις μορφές που απαιτεί η εποχή της ιστορικής κρίσης του συστήματος.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

O μάγος, ο καθηγητής και η Αγία Τριάδα

thumbΕίπαμε ότι, μετά τη σαφή οδηγία του Σα­μαρά, το οικονομικό επιτελείο θα «σκι­στεί» για να προχωρήσουν οι αποκρατι­κοποιήσεις. Αλλά αυτοί εδώ στην κυριο­λεξία δεν πιάνονται.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

Οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού στη λαϊκή κατοικία

Η εξέλιξη της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και των συμπληρωματικών χρεώσεων που συναποτελούν το σύνολο της επιβάρυνσης, που σχετίζεται με το ηλεκτρικό, στο λογαριασμό της ΔΕΗ, αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην εγκληματική αντιλαϊκή πολιτική των τελευταίων χρόνων.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

Πότε επιτέλους θα ξεμπερδέψουμε με την συμμορία του ευρώ;
Η Φωτό Μου

Ξέρετε ποιο είναι το τέλειο έγκλημα; Αυτό που είναι απόλυτα νόμιμο. Έτσι λέει μια παλιά παροιμία των μαφιόζων της Νέας Υόρκης. Αυτή μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα αυτά που είπε ο Μπαρόζο στις 19 του μηνός στο κανάλι Euronews όπου απάντησε ζωντανά σε ερωτήσεις Ευρωπαίων πολιτών. Oπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ερωτηθείς για το «τι πρόκειται να γίνει στο εξής στην Ελλάδα», απάντησε ως εξής:


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

«ΡΕΥΜΑ» ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΥΟ «ΓΡΑΜΜΕΣ»

«ΡΕΥΜΑ» ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΥΟ «ΓΡΑΜΜΕΣ»Η πορεία μετάβασης του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν ενιαίο πολιτικό φορέα περνά μέσα από σκληρές αντιπαραθέσεις, καθώς ήδη «ρευματικοί» του Π. Λαφαζάνη αλλά και εκπρόσωποι συνιστωσών προαναγγέλλουν ότι εν όψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης θα αντιπαρατεθούν στην πρόταση του Αλ. Τσίπρα για τη δημιουργία μεγάλης «δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς».


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

Κάτω τα ξερά σας από τον φυσικό πλούτο της χώρας!

Σαν πλασιέ δημόσιας γης παρουσιάζονται πλέον ο Α. Σαμαράς, πρωτοκλασάτοι Υπουργοί και τα στελέχη του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων! Βγήκαν στη γύρα για να πουλήσουν 40 νησιά, δίνοντας στους υποψήφιους αγοραστές όλα τα εχέγγυα ότι θα φροντίσουν να ψηφίσουν νέους νόμους που θα παρακάμπτουν οποιαδήποτε περιβαλλοντική, αρχαιολογική, πολεοδομική ή άλλη διάταξη εμποδίζει την παράδοση δημόσιας γης σε ιδιώτες.


Διαβάστε περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Εγγραφή σας:

Αλλάξτε την συνδρομή σας
Διαγραφή


Powered by Joobi

 

 

Σχόλια