ELIX News 8/9/2012

------Αρχικό μήνυμα------
Από: ELIX
Προς: Εμμανουήλ Xρύσης
Απάντηση σε: ELIX
Θέμα: ELIX News 8/9/2012
Εστάλη: 8 Σεπτ. 2012 00:23

ELIX news on 8/9/2012
Γράφτηκε από ELIX NGO / ΕΛΙΞ ΜΚΟ Friday, 07 September 2012 H ΕΛΙΞ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2012 Η ΕΛΙΞ συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2012. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αποκλεισμό των αυτοκινήτων από την οδό Πανεπιστημίου για να δοθεί στην αποκλειστική χρήση των πεζών και των ποδηλάτων.
Ελάτε να υποστηρίξετε το ενημερωτικό περίπτερο της ΕΛΙΞ. Εκεί θα παρουσιάζουμε τις δράσεις μας και θα σχεδιάσουμε μαζί σας τις μελλοντικές, προγράμματα εθελοντικής συμμετοχής με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση της ποιότητας ζωής
Περισσότερα... Γράφτηκε από ELIX NGO / ΕΛΙΞ ΜΚΟ Saturday, 11 August 2012 Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης "! LEARN GREEN" στην Γαλλία με την ΕΛΙΞ Η ΕΛΙΞ αναζητά 4 ενδιαφερόμενους για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατάρτισης στο πλαίσιο του προγράμματος "Νεολαία σε Δράση 3.1" με θέμα την ευαισθητοποίηση για τα περιβαλλοντικά ζητήματα και βιώσιμη ανάπτυξη στην Ευρώπη.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους (youthworker, ομαδάρχες, ενεργοί εθελοντές) που ασχολούνται ενεργά στο χώρο της νεολαίας και ενδιαφέρονται για περιβαλλοντικά ζητήματα. Θα συμμετέχουν 20 άτομα από 5 διαφορετικές χώρες Ιταλία, Γαλλία, Ισλανδία, Σερβία και Ελλάδα.
Περισσότερα... Γράφτηκε από ELIX NGO / ΕΛΙΞ ΜΚΟ Friday, 07 September 2012 Η ΕΛΙΞ προτείνει: Πρόγραμμα Κατάρτισης με θέμα " SEEDS OF PARTICIPATION Urban Gardening for Inclusive Growth and Social Inclusion" στην Ιταλία Η ΕΛΙΞ αναζητά 3 ενδιαφερόμενους για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κατάρτισης στο πλαίσιο του προγράμματος "Νεολαία σε Δράση 4.3" με θέμα: "Οι Σπόροι της Συμμετοχής - Αστικοί Κήποι για ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς και κοινωνική ένταξη" στην Ιταλία.
Το πρόγραμμα κατάρτισης απευθύνεται σε ανθρώπους (youth workers, peer educators, social workers and volunteers) ενεργούς τοπικό και διεθνές επίπεδο, με εμπειρία σε θέματα κοινωνικής ένταξης και ενεργών πολιτών. Συγκεκριμένα θα είναι ιδανικό για ανθρώπους που είναι ενεργοί στα περίχωρα μεγάλων πόλεων και εμπλέκονται σε περιβαλλοντικές δράσεις με νέους που έχουν προβλήματα κοινωνικής ένταξης.
Περισσότερα... Γράφτηκε από ELIX NGO / ΕΛΙΞ ΜΚΟ Πρόταση για 4 EVS από την ΕΛΙΞ στο Βέλγιο - JAVVA (Τι είναι ένα πρόγραμμα ΕVS? Πατήστε εδώ…)
Η ΕΛΙΞ προτείνει 4 θέσεις σε 3 διαφορετικά πρόγραμματα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας - EVS σε συνεργασία με την οργάνωση JAVVA του Βελγίου, διάρκειας 12 και 6 μηνών. Τα προγράμματα ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2013.
Όλα τα προγράμματα EVS εμπεριέχουν άμεση επαφή με "disadvantaged public", αυτό προϋποθέτει ότι οι εθελοντές πρέπει να έχουν στοιχειώδες τουλάχιστον επίπεδο Γαλλικών ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή ένταξή τους στις δράσεις.
Περισσότερα... Γράφτηκε από ELIX NGO / ΕΛΙΞ ΜΚΟ Πρόταση για 4 EVS από την ΕΛΙΞ στο Βέλγιο - CBB (Τι είναι ένα πρόγραμμα ΕVS? Πατήστε εδώ…)
Η ΕΛΙΞ προτείνει 4 θέσεις σε διαφορετικά πρόγραμματα της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας - EVS σε συνεργασία με την οργάνωση Association des Compagnons Bâtisseurs Belgium, aka CBB από την Γαλλόφωνη πλευρά του Βελγίου, διάρκειας 12 μηνών. Τα προγράμματα ξεκινούν Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2013.
Η βασική θεματολογία των EVS είναι η υποστήριξη πολιτικών για την νεολαία, οι τέχνες και ο πολιτισμός.
Περισσότερα... Γράφτηκε από ELIX NGO / ΕΛΙΞ ΜΚΟ Thursday, 30 August 2012 Πρόταση για 1 EVS από την ΕΛΙΞ στην Δρέσδη της Γερμανίας (Τι είναι ένα πρόγραμμα ΕVS? Πατήστε εδώ…)
Η ΕΛΙΞ ως φορέας αποστολής σε συνεργασία με την οργάνωση «Πείραμα» προτείνει 1 θέση σε πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας - EVS στην Δρέσδη της Γερμανίας διάρκειας 12 μηνών. Από  1/12/12 έως 31/11/13
Χαρακτηριστικά επιλέξιμου ατόμου: Ηλικία μέχρι 30 ετών, γνώσεις γερμανικών, να είναι κάτοικος της Θεσσαλονίκης ή της Περιφέρειας Μακεδονίας, με ενδιαφέρον προς τα πολιτιστικά και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Περισσότερα... If you want to remove your email from ELIX lists send an email with the tittle "Unsubscribe my email" to elix@elix.org.gr
_CMN_EMAIL: e_chrisis@hotmail.com


Εστάλη από το BlackBerry® smartphone
www.blackberry.com

Σχόλια