Προσέχετε από το ΦΑΡΙΣΑÏΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!

Προσέχετε από το ΦΑΡΙΣΑÏΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!

Τι είναι το ΦΑΡΙΣΑÏΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ή το ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΙΣΜΟΥ:

Αυτό το πνεύμα είναι γεμάτο από εχθρότητα. Αυτό το ίδιο πνεύμα σκότωσε τον Άβελ, σταύρωσε Τον Ιησού Χριστό, πετροβόλησε το Στέφανο, και προσπάθησε να καταστρέψει τον Απόστολο Παύλο. Από τη φύση του αυτό το πνεύμα μισεί τη Χάρη Του Θεού και λατρεύει το νομικισμό. Ο νομικισμός είναι ένα πνεύμα που πρέπει να εκβληθεί. Το φαρισαϊκό πνεύμα πολεμάει ενάντια στην πραγματική λατρεία και προς τη σχέση μας με Τον Θεό.


Τι έκανε ο Ιησούς Χριστός με τους νομικιστές;

Δεν έκρυψε τα λόγια Του αλλά τους αποκάλεσε αυτό που ήταν:

Ιωάν. 8:44 Εσείς είστε από τον πατέρα το διάβολο, και θέλετε να κάνετε τις επιθυμίες τού πατέρα σας. Εκείνος ήταν εξαρχής ανθρωποκτόνος, και δε μένει στην αλήθεια· επειδή, αλήθεια δεν υπάρχει σ' αυτόν. Όταν μιλάει το ψέμα, μιλάει από τα δικά του· επειδή, είναι ψεύτης, και ο πατέρας τού ίδιου τού ψεύδους.

Τους ονόμασε γιους του διαβόλου.
Τους ονόμασε ασβεστωμένους τάφους.


Τι συμβαίνει στα θύματα αυτού του πνεύματος και πώς ενεργεί στην εκκλησία:

- Τους αρέσει να τους επαινούν.

- Νοιάζονται για τη θέση τους και για το πόσο τους τιμάνε.

- Επιμένουν να κυβερνούν τους ανθρώπους με τους δικούς τους νόμους και παραδόσεις.

- Οι θρησκόληπτοι άνθρωποι της εκκλησίας θεωρούν τους εαυτούς τους σούπερ-πνευματικούς, αρνούνται διόρθωση επειδή νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα.

- Δεν εισέρχονται στην ουράνια Βασιλεία και δεν αφήνουν ούτε και άλλους να μπουν.

- Έχουν ένα ισχυρό πνεύμα κατάκρισης.

Ματθ. 23:13 Αλλά, αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· για τον λόγο ότι, κλείνετε τη βασιλεία των ουρανών μπροστά από τους ανθρώπους· επειδή, εσείς δεν μπαίνετε, αλλ' ούτε τους εισερχόμενους αφήνετε να μπουν.

- Κατά τη διάρκεια της εκκλησιαστικής ώρας, ενδιαφέρονται περισσότερο να τηρήσουν τα χρονικά περιθώρια παρά για την παρουσία Του Θεού.

- Δεν παράγουν καρπό για τον Θεό, αλλά ζουν για έχουν μια καλή εικόνα.

- Βάζουν τα πιστεύω τους και τις παραδόσεις τους πιο πάνω από τον Λόγο Του Θεού.


Πιστοί που ζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι ευάλωτοι στον εχθρό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αυτόν ανά πάσα ώρα και στηγμή. Ζητήστε από Τον Κύριο συγχώρεση και επιστρέψτε στην πρώτη σας αγάπη που μιλάει ο Χριστός, ώστε να Τον ευχαριστήσετε.

Κάθε εκκλησία θα πρέπει να φυλάγεται μέσω της μεσσιτείας, ώστε να προλαμβάνει τυχόν επιθέσεις από κάθε τέτοιο πνεύμα, ή από το να χρησιμοποιεί, το ίδιο πνεύμα, ανθρώπους για να διαλύσουν τις διακονίες τους. Για να νικήσετε αυτό το πνεύμα, φυλάγεστε φορώντας την πανοπλία Του Θεού, που ο Ίδιος μας έχει προμηθεύσει, η οποία είναι ισχυρή για την καταστροφή οχυρών. Αμήν."

Απόσπασμα από το βιβλίο "Inner Healing and Deliverance" του Apostle Guillermo Maldonado
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com

Σχόλια