ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA BANK

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2012

Αριθμ. Πρωτ.: 1413


Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σας αποστέλλουμε την ενημερωτική ανακοίνωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (αριθμ. πρωτ.: 275/13-11-2012 που αφορά στα όσα διαμέσου των εβδομαδιαίων Δελτίων Οικονομικών Εξελίξεων δημοσιοποιεί η Τράπεζα Alpha Bank.

Την στιγμή που η Τράπεζα αποκομίζει σημαντικά κέρδη από τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των Δημοσίων Υπαλλήλων και των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank παρακινεί και προτρέπει την κυβέρνηση στη μαζική απόλυση εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα.

Είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο να βγάζουμε συμπεράσματα αλλά και να αντιδρούμε συντονισμένα και οργανωμένα. Είναι ξεκάθαρο πως τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα μας έχουν στοχοποιήσει.

Είναι τουλάχιστον αυτοκαταστροφικό, τη στιγμή που οι Ελληνικές Τράπεζες ανακεφαλοποιούνται με χρήματα του Ελληνικού λαού, να συνεχίζουμε να συντηρούμε όσους ζητούν την εξαθλίωσή μας. Ίσως θα πρέπει και εμείς, ως εργαζόμενοι που έχουμε λογαριασμούς καταθέσεων αλλά και οι Ο.Τ.Α. που διατηρούν λογαριασμούς μισθοδοσίας να επανακαθορίσουμε τη στάση μας. Είναι μια πρώτη αντίδραση στο τραπεζικό και οικονομικό κατεστημένο που επιζητά εκτός των άλλων και την απόλυσή μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος Γιάννης Τσούνης
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Σύντροφος Θέμης Μπαλασόπουλος
Προς: Μπαλασόπουλος Θέμης
Απάντηση σε: Σύντροφος Θέμης Μπαλασόπουλος
Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA BANK
Εστάλη: 25 Νοεμ. 2012 12:42

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:1413/22-11-2012  

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail.

Σχόλια