Περί αποξήρανσης τροφών για περίπτωση ανάγκης

------Αρχικό μήνυμα------
Από: mySatellite
Προς: Εμμανουήλ Xρύσης
Απάντηση σε: mySatellite
Θέμα: [Νέο άρθρο] Περί αποξήρανσης τροφών για περίπτωση ανάγκης
Εστάλη: 17 Νοεμ. 2012 12:10

Fenrir posted: "Για όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία πο�" Respond to this post by replying above this line New post on mySatellite Περί αποξήρανσης τροφών για περίπτωση ανάγκης by Fenrir Για όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία που περιέχεται στην τροφή, με αποτέλεσμα, οι τροφές να συντηρούνται για μεγάλο διάστημα. Και επειδή με την σημερινή κατάσταση, όλοι έχουμε μπει στον πειρασμό να στοκάρουμε τρόφιμα, η αποξήρανσή φαίνεται ως μια πολύ καλή λύση. [...]
Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου
Fenrir | Νοεμβρίου 17, 2012 στις 13:10 | Ετικέτες: πατάτες, παντζάρια, περίπτωση, πιπεριές, σπαράγγια, σπανάκι, συσκευές, σωστή, σέλινο, τροφών, φρούτα, φασόλια, φούρνος, αποξήρανση, αποξηραντές, ασκορβικό οξύ, ανάγκης, εποχή, είδη, ζεμάτισμα, ηλιακοί, ιδιοκατασκευές, κρεμμύδια, καρότα, καλαμπόκι, κιτρικό οξύ, κουνουπίδι, κολοκύθια, λάχανο, λαχανικών, μπρόκολα, μπάμιες, μπιζέλια, μαϊντανός, μανιτάρια, μεταμπισουλφιτ νατρίου, μελιτζάνα, ντομάτες, ξήρανση, οριζόντιοι | Κατηγορίες: Οικολογία & Ζωοφιλία | URL: http://wp.me/p198Dy-a9Y
Σχόλιο    See all comments Unsubscribe or change your email settings at Manage Subscriptions.
Trouble clicking? Copy and paste this URL into your browser: http://mysatelite.wordpress.com/2012/11/17/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%be%ce%ae%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83/
Thanks for flying with WordPress.com
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail.

Σχόλια