Δεν είμαστε μόνοι

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com

From: Greenpeace Ελλάδα <gpgreece@mailing.greenpeace.org>
Date: Tue, 20 Nov 2012 20:02:05 +0000 (GMT)
To: <emmanuel@pasok.gr>
ReplyTo: gpgreece@mailing.greenpeace.org
Subject: Δεν είμαστε μόνοι

Greenpeace Eλλάδα

Δε βλέπεις καλά το email; Δες το εδώ

Στήριξε τους παράκτους ψαράδες!

Δεν είμαστε μόνοι.

Αυτό είναι ένα πολύτιμο αίσθημα, ειδικά όταν αγωνίζεσαι καθημερινά να επιβιώσεις.

3 άνδρες και 1 γυναίκα ψαράς από την Άνδρο και τη Σύρο, βρεθήκαμε στο 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παράκτιων Αλιέων, που διοργανώθηκε με τη βοήθεια της Greenpeace, μαζί με άλλους ψαράδες από κάθε μεριά της Ευρώπης.

Μοιραστήκαμε γνώσεις και εμπειρίες, ανταλλάξαμε προτάσεις και λύσεις και κυρίως ΓΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ. Την ώρα που η Κοινή Αλιευτική Πολιτική της Ευρώπης αναθεωρείται για πρώτη φορά σε μία δεκαετία, καταλήξαμε σε ένα κοινό Μανιφέστο με το οποίο θα πιέσουμε αυτούς που χρόνια μας αγνοούν ενώ ευνοούν τα συμφέροντα των μεγάλων αλιευτικών σκαφών, όπως οι καταστροφικές μηχανότρατες.

Εμείς όμως είμαστε το 80% του αλιευτικού δυναμικού! Αποτελούμε το παρόν, αλλά και το μέλλον της αλιείας. Στηρίζουμε ολόκληρες τοπικές κοινωνίες και μπορούμε να προσφέρουμε άφθονο και καλής ποιότητας ψάρι στον καταναλωτή, με τρόπο βιώσιμο. Και μπορεί να βρισκόμαστε συνήθως στη θάλασσα, μακριά από εκεί που παίρνονται αποφάσεις, ήρθε όμως ο καιρός να ακουστούμε. Οι ζωντανές θάλασσες και το επάγγελμά μας είναι μέρος της ιστορίας μας, της κουλτούρας μας και πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα είναι και μέρος της κληρονομιάς που θα αφήσουμε στα παιδιά μας.

Εσύ θέλεις οι θάλασσες να γεμίσουν και πάλι ζωή και χρώμα; Θέλεις το ψάρι να συνεχίσει να είναι μέρος της διατροφής μας; Αν ναι, τότε μάθε αυτό που μάθαμε κι εμείς: δεν είμαστε μόνοι.

Πρόσθεσε και το δικό σου όνομα στο αγώνα που μόλις ξεκινήσαμε και γίνε μέρος αυτού του κινήματος.

Υ.Γ: Και όπως μας είπε και μία γυναίκα ψαράς από τη Γαλλία: «Πρέπει όλοι να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο μέλλον». Εμείς για πρώτη φορά αρχίζουμε και το βλέπουμε… Έλληνες παράκτιοι

Γιώργος Δαρζέντας, Δημήτρης Ζάννες
Γιάννης Δεναξάς, Μαρία Μαρκουίζου

Η δράση μας στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές πολιτών. Υποστήριξέ μας.


Mοιράσου το:

Facebook

Twitter

Google+

Προώθησε το

Αυτό το email εστάλη στη διεύθυνση emmanuel@pasok.gr. Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι δεν έδωσες ποτέ την έγγκριση για να γραφτείς στη λίστα της Greenpeace ή απλά δεν θέλεις να λαμβάνεις πια τα email μας, μπορείς να ξεγραφτείς. Τα στοιχεία σου είναι ασφαλή μαζί μας. Δε μοιραζόμαστε, ούτε ανταλάσσουμε με άλλες οργανώσεις ή εταιρίες τα προσωπικά σου στοιχεία, τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε την πολιτική απορρήτου μας.

Βοηθήσέ μας να γνωρίσουμε καλύτερα τι σε ενδιαφέρει. Αφιέρωσε 2 λεπτά και απάντησε αυτές τις 5 ερωτήσεις, έτσι ώστε να σου στέλνουμε μόνο τα email τα οποία είναι σχετικά με εσένα.

Σου προώθησε το email κάποιος φίλος; Γράψου για να λαμβάνεις κι εσύ τα email της Greenpeace.

Θέλεις να βοηθήσεις; Υποστήριξέ μας oικονομικά, αγόρασε κάτι από το e-shop μας ή γίνε εθελοντής.

© 2012 Greenpeace | Κλεισόβης 9, τ.κ. 106 77, Αθήνα - τηλ. 210 3840774-5 (9:00-15:00) | Eπικοινώνησε μαζί μας

Σχόλια