Μοτοσυκλετιστική ένωση καταναλωτών

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Η ΜΟΤΕΚ
Αποστολέας: noreply+feedproxy@google.com
Προς: emmanuel@pasok.gr
Θέμα: Μοτοσυκλετιστική ένωση καταναλωτών
Εστάλη: 17 Νοεμ. 2012 13:09

Μοτοσυκλετιστική ένωση καταναλωτών ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ‏ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ - MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS 2012 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ - RAPEX ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟ 2013 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ ΜΟΤΕΚ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Posted: 14 Oct 2012 03:00 PM PDT
 
Πρόστιμα συνολικού ύψους 390.000 ευρώ επέβαλε το Τμήμα Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για παραβάσεις του νόμου 3758/2009 περί εταιρειών ενημέρωσης ληξιπρόθεσμων οφειλών (γνωστές ως εισπρακτικές).
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ‏
Posted: 03 Oct 2012 12:07 AM PDT
Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης που οργανώνουμε στην Αθήνα για τα μέλη της ΜΟΤΕΚ σε συνεργασία με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ, με υπεύθυνο εκπαίδευσης τον Διευθυντή Προγραμμάτων του Ινστιτούτου κ. Θωμά Κακαδιάρη, RoSPA Instructor/Examiner.
Σας καλούμε να βελτιώσετε την ασφάλειά σας με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο, όπως οι μοτοσυκλετιστές τον καταλαβαίνουν: την περιήγηση!
Η τέχνη της ασφαλούς οδήγησης είναι ένα χαμηλού κόστους πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
- 7 ώρες θεωρίας
- 8 ώρες συνοδευόμενης οδήγησης στο δρόμο και πρακτικής άσκησης
και έρχεται να καλύψει θέματα τακτικής στην οδική ασφάλεια ειδικά για μοτοσυκλετιστές.
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ - MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS 2012
Posted: 26 Sep 2012 03:00 PM PDT
 
Λόγω της μη αναμενόμενης πρόωρης έναρξης του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ και του εντός  έδρας παιχνιδιού  της ομάδας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, η διοργάνωση του MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS για τις 6-7 Οκτωβρίου δεν θα καταστεί δυνατή.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου 2012.
ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ - RAPEX ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Posted: 27 Sep 2012 02:37 AM PDT
Από αυτό τον μήνα (Σεπτέμβριος 2012) ξεκινάμε τη συνεχόμενη ενημέρωση για τις ανακλήσεις και RAPEX, τόσο για μοτοσυκλέτες όσο και για αυτοκίνητα, που ανακοινώνονται κάθε μέρα μέσα από τις ιστοσελίδες του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Για τα προηγούμενα έτη είχαμε κάνει αποδελτιοποίηση των ανακλήσεων για μοτοσυκλέτες με διάφορους τρόπους. Για το έτος 2011 έχουμε φτιάξει δύο αρχεία ξεχωριστά για μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα μας ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ - RAPEX
Για να ενημερώνεστε άμεσα από εδώ και πέρα με τα νέα που αφορούν τον χώρο μας και τις ανακλήσεις μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter μας ώστε να λαμβάνετε αυτόματα email με τις τελευταίες δημοσιεύσεις.
 
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟ 2013
Posted: 18 Sep 2012 03:00 PM PDT
Από τις 19 Ιανουαρίου 2013, αλλάζει ο τρόπος απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Θα υπάρχουν 4 διπλώματα, το AM για μοτοποδήλατα, και τα Α1, Α2 και Α, με ανάλογες εξετάσεις και κόστος.

Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού της Ε.Ε. για τα νέα διπλώματα, θεωρούν (σωστά) πως όταν ο αναβάτης ανεβαίνει σταδιακά την κλίμακα των κυβικών και της ιπποδύναμης, η εκμάθηση είναι πιο ασφαλής, και τα ατυχήματα λιγότερα. Γιατί όμως αυτό να συμβαίνει μόνο στη μοτοσικλέτα, ενώ στο αυτοκίνητο να υπάρχει ένα και μοναδικό δίπλωμα, όσα κυβικά ή ίππους κι αν διαθέτει το όχημα; Λογικό είναι λοιπόν οι ενώσεις μοτοσικλετιστών, να μιλάνε για ρατσιστική αντιμετώπιση των δύο τροχών. Φυσικά τα νέα διπλώματα σημαίνουν και έξτρα έξοδα του αναβάτη σε σχολές οδήγησης, παράβολα και εξέταστρα. Το σχέδιο για τις εν λόγω αλλαγές δεν είναι νέο, αφού είχε πάρει έγκριση το μακρινό 2006.
 
Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΣ ΜΟΤΕΚ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ
Posted: 05 Sep 2012 12:49 PM PDT

Η έκτακτη Γ.Σ. έχει ως βασικό σκοπό τη διενέργεια των εκλογών, την υποβολή υποψηφιότητας και την γενικότερη ενημέρωση των μελών της. Το γεγονός αυτό κάνει επιτακτική την παρουσία όσων περισσότερων μελών, για να γίνει ουσιαστική ενημέρωση και οι προτάσεις να εγκριθούν από όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό ενεργών μελών.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ., στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΟΤ.Ε.Κ. Εφόσον δεν μπορείτε να παραστείτε αυτοπροσώπως και επιθυμείτε να εκπροσωπηθείτε από άλλο μέλος, θα πρέπει να το δηλώσετε με γραπτή εξουσιοδότηση.
Δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. και στις εκλογές έχουν όλα τα ενεργά μέλη τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει για το έτος 2012. Η συνδρομή ανά έτος συνεχίζει να ανέρχεται στα 5€.
Όποιοι επιθυμούν να βάλουν υποψηφιότητα για την συμμετοχή τους θα πρέπει να το δηλώσουν στη γραμματεία το αργότερο μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Τα μέλη που έχουν εγγραφεί έως και τις 31/12/2011 αποκτούν και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Εφόσον δεν μπορείτε να παραστείτε αυτοπροσώπως για να δηλώσετε υποψηφιότητα, θα πρέπει να το δηλώσετε με γραπτή επιστολή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.
Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της ΓΣ
Η ΓΣ και οι εκλογές θα διεξαχθούν με βάση το νέο μας τροποποιημένο καταστατικό. Για να δείτε το νέο καταστατικό της ΜΟΤΕΚ πατήστε εδώ.
Για το Δ.Σ. της ΜΟΤ.Ε.Κ.
Αικατερίνη Ριζοπούλου
Πρόεδρος
 
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ
Posted: 28 Aug 2012 02:36 AM PDT
ΕΝΗΜΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Ρυθμίσεις για τα στεγαστικά δάνεια, που θα δώσουν ανάσα σε χιλιάδες δανειολήπτες, επεξεργάζονται τράπεζες και υπ. Ανάπτυξης. Την ίδια ώρα, προωθείται η ριζική αλλαγή του φορολογικού συστήματος, η οποία αναμένεται να αποφέρει φοροελαφρύνσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Γενναίες ρυθμίσεις στα στεγαστικά δάνεια ετοιμάζουν οι τράπεζες με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής τους έως και τα 99 χρόνια, χωρίς να αυξήσουν τα επιτόκια, ενώ στα σχέδιά τους είναι και η δυνατότητα ενοικίασης κατοικιών υπό κατάσχεση για ορισμένη περίοδο.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Posted: 25 Aug 2012 07:53 AM PDT

 
Από τη Γενική Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής ανακοινώνεται ότι προσκαλούνται για τεχνικό έλεγχο οι δίκυκλες μοτοσυκλέτες, ανεξαρτήτως κυβισμού, στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης η Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Όλες οι μοτοσυκλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) έως και 30-12-1998 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ: Από 30-04-2012 έως 30-12-2012
You are subscribed to email updates from Η ΜΟΤΕΚ To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com

Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

Σχόλια