Προς κ. Εισαγγελέα

Προς:

Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου

Κύριε Εισαγγελέα,

Απευθύνομαι σε εσας λόγω του ότι η συντεταγμένη Πολιτεία αρνείται να με προστατεύσει ως Πολίτη ή γιατι δεν έχει τις δυνατότητες ή άλλοι λόγοι την αναγκάζουν να "ποιεί την νήσσαν" στην κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων μου.

Είμαι ένας απο τα εκατομμύρια των κατοίκων αυτής της χωρας που είναι δέσμιος δανειακών συμβάσεων με Τράπεζες.

Η κακή για πολλά πλέον χρόνια οικονομική συγκυρία οδήγησε πολλούς πολίτες αυτής της κατηγορίας στην αδυναμία εκπλήρωσης των δανειακών τους υποχρεώσεων.

Οι Τράπεζες κατά παράβαση της κείμενης Νομοθεσίας και με την ανοχή της Πολιτείας μέσω διαφόρων συμβάσεων συνεργάζονται με τις αποκαλούμενες εισπρακτικές εταιρείες (θυμίζουν λίγο πολύ μαφιόζικες τακτικές) για την άσκηση πίεσης και εκφοβισμού των πολιτών για την είσπραξη των οφειλομένων.

Αν δεν απατώμαι για το άνοιγμα του Τραπεζικού λογαριασμού του οπιουδήποτε Πολίτη απαιτείται Δικαστική συνδρομή, οι Τράπεζες με ποιο δικαίωμα εκχωρούν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών τους στις εισπρακτικές εταιρείες χωρίς την έκδοση δικαστικών αποφάσεων;

Είναι δεδομένο πλέον κ.Εισαγγελέα ότι η Πολιτεία δεν θέλει και δεν μπορεί λόγω των πολλαπλών δεσμεύσεων της με το Τραπεζικό κατεστημένο να προστατεύσει τους πολίτες της, κατά κοινή ομολογία η εκτελεστική και νομοθετική εξουσία έχει υποταγεί στις θελήσεις και τις ορέξεις του ντόπιου και Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Απευθύνομαι σε εσάς ως εκπρόσωπο της Δικαστικής Εξουσίας που καθήκον και αποστολή της ειναι η τήρηση της κείμενης Νομοθεσίας και η προστασία της ατομικής ελευθερίας των πολιτών και της προσωπικής τους αξιοπρέπειας.

Με εκτίμηση

Παρασκευας Γιάννης
Σεφερη 108, Ρόδος
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com

Παρακαλούμε σκεφθείτε σοβαρότατα το περιβάλλον πριν αποφασίσετε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα.

From: John Paraskevas <info@paraskco.com>
Date: Fri, 14 Dec 2012 14:51:52 +0200
To: John Paraskevas<info@paraskco.com>
Subject: Προς κ. Εισαγγελέα

Γιάννης Παρασκευάς

Σχόλια