Να ξεκαθαρίσουμε ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Μιχάλης Καρχιμάκης
Θέμα: Να ξεκαθαρίσουμε ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε
Εστάλη: 31 Δεκ. 2012 20:12

- Matrix 24 - http://www.matrix24.gr -
             Να ξεκαθαρίσουμε ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε Δημοσιεύθηκε 27.12.2012 Άκουσα συντρόφους να ισχυρίζονται ότι πρέπει να υπάρξει απόφαση για την συμμετοχή μας ή όχι στην κυβέρνηση. Ναι, συμφωνώ να αποφασιστεί στην κορυφαία διαδικασία του κινήματος για το αν πρέπει να συμμετάσχουμε ή όχι. Να αποφασίσει όμως και το συνέδριο ποιους τελικά υπηρετούμε και με ποιους ανοίγουμε την σύγκρουση -όχι στα λόγια-, αλλά επί του συγκεκριμένου …χωρίς φόβους και ισορροπίες. Και δεν εννοώ μικροσυγκρούσεις που αποπροσανατολίσουν, αλλά μεγάλες και βαθιές που δίνουν την ελπίδα για την ζωή αυτών που δοκιμάζονται, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν τους εύκολους στόχους (τραπεζικό σύστημα κεντρική τράπεζα ,δικαιοσύνη κ.λπ).
Περισσότερα….  
Πηγή: Matrix 24
 
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2000/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε. Για να διαγραφεί η διεύθυνση σας παρακαλώ Κάντε Κλίκ Εδώ

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια