Καρχιμάκης προς ΝΔ: έχετε μούτρα και μιλάτε;

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Μιχάλης Καρχιμάκης
Θέμα: Καρχιμάκης προς ΝΔ: έχετε μούτρα και μιλάτε;
Εστάλη: 18 Ιαν. 2013 17:08

Matrix 24 - http://www.matrix24.gr Καρχιμάκης προς ΝΔ: έχετε μούτρα και μιλάτε;
Δημοσιεύθηκε 17.01.2013
Προφανώς και αναφέρεται στη ΝΔ και την αντίδρασή της στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ότι η Ελλάδα κατέρρευσε τη διετία 2007- 2009. Και τι τους λέει; Η απάντηση είναι και τι δεν τους λέει. Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα: «Δηλαδή τι θέλετε να πείτε ότι δεν καταστρέψατε την Ελλάδα και δεν την κοπανήσατε για να μας ξεφορτώσετε τα απόβλητα σας; Δεν κλείσατε την Βουλή στα δυο χρόνια, γιατί γνωρίζατε ότι είχατε καταστρέψει την οικονομία, λέγοντας παραμύθια ότι π.χ το έλλειμμα ήταν 4,5% ενώ ήταν 16% και μας τα φορτώσατε; Δεν κλείσατε την Βουλή στα δυο χρόνια για να γλυτώσουν τις ποινικές ευθύνες κάποιοι υπουργοί σας με την επερχόμενη παραγραφή; -Το κόλπο με τα δομημένα ομόλογα που κατέρρευσαν τα ταμεία και η ελληνική δικαιοσύνη σφυράει εδώ κι επτά περίπου χρόνια, και πήγαν στο βρόντο οι κόποι εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων και ασφαλισμένων τα ξεχάστε; -Τον Αλογοσκούφη με τα απίθανα κόλπα του τον ξεχάσατε; -Τις offshore και τις ύποπτες αγοραπωλησίες υπουργών σας που αναδείχθηκαν σε πρυτάνεις της κτηματομεσιτικής τέχνης τα ξεχάσατε; -Τις σπατάλες και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στην περίοδο της κρίσης, δεν την θυμάστε;»
Περισσότερα….
Πηγή: matrix24.gr
 
Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2000/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε. Για να διαγραφεί η διεύθυνση σας παρακαλώ Κάντε Κλίκ Εδώ

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια