EΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Linguaphone
Προς: Δήμος Αφάντου
Απάντηση σε: linguazoe@gmail.com
Θέμα: EΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
Εστάλη: 11 Φεβρ. 2013 08:05

ΝΕΟ !!!   ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ  ΑΡΧΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ !!!
ΜΕ   ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ   ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ    ΜΕΧΡΙ    100 %
142 !!!   ΕΤΑΙΡΙΕΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ – ΔΕΚΟ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ  ΣΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ  ΤΟΥ  LINGUAPHONE  ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ  ΤΩΡΑ !!!  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥΣ  ΣΕ  ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ  ΜΕ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ,  ΣΕ ΜΕΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ
78 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ  ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΜΑΣ
ΣΤΕΙΛΤΕ  MAIL   στο   info@linguaphone.gr    κα Γαλάνη – 211 715.0351 – τηλ. 6997 764122
για να προγραμματίσουμε και τη δική σας ενημέρωση & έναρξη.
Σας γνωρίζουμε ότι το Linguaphone στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του Σεμιναρίων της νέας χρονιάς, εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο συνεργασίας με εταιρίες-οργανισμούς-συλλόγους που ενδιαφέρονται να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε ξένες γλώσσες. Συγκεκριμένα προτείνουμε να ξεκινήσετε μαθήματα ξένης γλώσσας το Φεβρουάριο στο χώρο εργασίας σας, σε μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν, καμία αρχική δαπάνη και με  εξασφαλισμένη επιδότηση που θα καλύψει  μέχρι  100 %  τη δαπάνη εκπαίδευσης.
Με δεδομένη την πετυχημένη το 2012  συνεργασία μας  με μεγάλες εταιρίες – Τράπεζες – ΔΕΚΟ, όπως η ΔΕΗ – EUROBANK – ALPHA ΒΑΝΚ – MERCEDES και 195 εταιρίες πανελλαδικά που ολοκλήρωσαν μαζί μας τα Επιδοτούμενα Σεμινάρια που τους προτείναμε, περιμένουμε μήνυμά σας για να σας ενημερώσουμε στο χώρο σας για τα Σεμινάρια Ιανουαρίου του Linguaphone σε  ΡΩΣΙΚΑ – ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΙΤΑΛΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΓΑΛΛΙΚΑ – ΑΡΑΒΙΚΑ και γιατί όχι ΚΙΝΕΖΙΚΑ  !!!
Δείτε τα πετυχημένα Σεμινάρια του 2012 που μετά την εξαιρετική προτίμηση που έδειξαν οι εταιρίες, ειδικά για την ιδιαιτερότητά τους ότι δεν απαιτούν μελέτη στο σπίτι, τα συνεχίζουμε και για το 2013.
  3 ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ 20 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΕΣ – ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ με το δημοφιλές σύστημα εκπαίδευσης «όχι μελέτη στο σπίτι».
1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 60 ΩΡΩΝ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ : ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣσε βασικό ή προχωρημένο επίπεδο. Για στελέχη που χρειάζονται να θυμηθούν την ξένη γλώσσα που έχουν σπουδάσει προκειμένου να αποκτήσουν άνεση στο καθημερινό λεξιλόγιο και να καλύψουν τις ανάγκες τους στα ταξίδια και στις επαφές τους με ξένους πελάτες και συνεργάτες.
Προτείνουμε 2 ή 3 δίωρα την εβδομάδα σε μέρες – ώρες που σας εξυπηρετούν.
2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 60 ΩΡΩΝ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΪΟΣ :«ΑΡΧΑΡΙΟ ή ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» Για αρχαρίους ή προχωρημένους με το σύστημα «όχι μελέτη στο σπίτι!!!».
Γρήγορη εξοικείωση των αρχαρίων με την ξένη γλώσσα με στόχο την αποτελεσματική επικοινωνία στην ομιλία, συνεννόηση, αλληλογραφία και τυχόν ορολογία του κλάδου σας.                                                                 Το Σεμινάριο για προχωρημένους προετοιμάζει για εξετάσεις Lower, Proficiency, D.E.L.F. κλπ.
Προτείνουμε 2 ή 3 δίωρα την εβδομάδα.
3ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 40 ΩΡΕΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ: BUSINESSENGLISH Το BUSINESS ENGLISH προσφέρει την αυτοπεποίθηση και την πρακτική εξάσκηση που χρειάζονται τα Στελέχη στις επαγγελματικές τους συναλλαγές με ξένους πελάτες και συνεργάτες.
Τα μαθήματα BUSINESS ENGLISH αποτελούνται από 12 μελέτες επαγγελματικών περιπτώσεων, που τα ανώτερα στελέχη εταιριών θα αντιμετωπίσουν και στη δική τους εργασία,όπως:
      Στρατηγική  για τη βελτίωση του μεριδίου της αγοράς,       Αποτελεσματική  εκστρατεία  προώθησης προϊόντων,       Διείσδυση  σε  καινούργια  αγορά,       Επισφαλείς  απαιτήσεις,  Εξαγορά επιχείρησης,       Franchise,  Αναζήτηση χορηγίας,       Προσφορά  σε Διαγωνισμό  και άλλες χρήσιμες περιπτώσεις δραστηριότητας ανωτέρων στελεχών .
 Αμέσως  μόλις   επικοινωνήσετε: Εκπαιδευτικός μας Σύμβουλος σας επισκέπτεται στο χώρο σας, σας ενημερώνει για τα Σεμινάρια και τη μεθόδευση  100 %  χρηματοδότησης.
Το Linguaphone προχωρεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σε προφορικά και γραπτά τεστ, προκειμένου να διαμορφώσει ομοιογενή groups και παρουσιάζει την εκπαιδευτική του πρόταση προσαρμοσμένη στις δυνατότητες και στις ανάγκες των στελεχών.
Η εταιρία σας μας ενημερώνει για τυχόν ορολογία του κλάδου σας που είναι αναγκαία να εκπαιδευτούν τα στελέχη σας, ώστε το εκπαιδευτικό μας τμήμα να την ενσωματώσει στην ύλη των μαθημάτων.
Μας γνωρίζετε μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν να γίνεται το Σεμινάριο για ορίσουμε Πιστοποιημένο καθηγητή που θα έρχεται στο χώρο εργασίας σας.
Κάθε μήνα το Linguaphone σας ενημερώνει για την πρόοδο των μαθημάτων και την επίδοση των υπαλλήλων σας.
Τα μαθήματα ξεκινούν χωρίς καμία προκαταβολή με την υπογραφή συμφωνητικού του οποίου οι οικονομικοί όροι ενεργοποιούνται μόνο όταν έχει εξασφαλιστεί η 100% επιδότηση, περίπου αρχές Μαρτίου.
Με το τέλος του Σεμιναρίου δίδεται Πιστοποιητικό Σπουδής σε κάθε υπάλληλό σας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και προσωπική συνάντηση.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και προσωπική συνάντηση.
         Από το 1934          Μ. ΛΕΒΗΣ Α.Ε. ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ 8 ΑΘΗΝΑ 10671 – τηλ. 211.715.0351 –  info@linguaphone.gr Μπορείτε εύκολα να διαγραφείτε από τη λίστα, πατώντας στη λέξη    ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail.

Σχόλια