Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 
Με βάση αυτά τα δεδομένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε:

1. Να εισηγηθεί στο αυριανό Γενικό Συμβούλιο τη συνέχιση και κλιμάκωση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων και άλλων μορφών δράσης, με κεντρικούς στόχους την απόκρουση των επικείμενων απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα και την αντιμετώπιση της κυβερνητικής αυθαιρεσίας σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων.  

2. Να καλέσει τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013, στην Αθήνα στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, που διοργανώνει η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC) για να διατρανώσουν για άλλη μια φορά την αντίθεσή τους στην ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της τρόικας και της κυβέρνησης, που διαλύει τις Δημόσιες Υπηρεσίες, απαξιώνει τα κοινωνικά αγαθά και οδηγεί στο περιθώριο μεγάλα τμήματα της κοινωνίας


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Fri, 8 Mar 2013 09:17:01 +0200
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbalasop@yahoo.gr>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Subject:

 

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.»

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:104/7-3-2013

Σχόλια