[Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Ρόδου] Μια νέα ανάρτηση έγινε στο Ανακοινώσεις

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Ρόδου
Προς: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΗΣ
Θέμα: [Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Ρόδου] Μια νέα ανάρτηση έγινε στο Ανακοινώσεις
Εστάλη: 4 Μαρτ. 2013 12:19

Εμμανουήλ Χρύσης πρόσθεσε μια νέα ανάρτηση στο Ανακοινώσεις:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ… ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ…                                                                                        Αθήνα, 4 Μαρτίου 2013
 
                                                                                       Αριθμ. Πρωτ.: 202
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ… ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ…
 
Δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα και αγώνες, δεκαετίες τώρα, γκρεμίζονται τα τελευταία τρία (3) χρόνια με βιαιότητα από τις κυβερνήσεις που έφεραν στη χώρα το Δ.Ν.Τ. και υποτάχθηκαν άνευ όρων στους ξένους δανειστές-δυνάστες.
 
Κατάντησαν την Ελλάδα πειραματόζωο και πάνω της εφαρμόζουν κάθε διεστραμμένη σκέψη και νέα συνταγή με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης. Επιβάλλουν το δόγμα του σοκ και δεν αφήνουν περιθώρια ανάσας στους πολίτες.
 
Υλοποιούν την πιο «βάρβαρη» πολιτική αδιαφορώντας για την Ελληνική κοινωνία και τους Έλληνες. Ασκούν την ακραία νεοφιλελεύθερη-μνημονιακή τους πολιτική ικανοποιώντας μόνο και μόνο τα ξένα και εγχώρια οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.
 
Επιτίθενται με σφοδρότητα στα συνήθη υποζύγια, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Κόβουν συνεχώς τους μισθούς και τις συντάξεις, καταργούν τη υγειονομική-ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη Δημόσια Παιδεία, το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γενικότερα, ισοπεδώνουν το κοινωνικό κράτος.
 
Στέλνουν στην ανεργία καθημερινά εκατοντάδες Έλληνες και οδηγούν στη φτώχια, στην ανέχεια και στην εξαθλίωση εκατομμύρια συμπολίτες μας. Γκρεμίζουν τα όνειρα των νέων ανθρώπων και τους αναγκάζουν σε μαζική μετανάστευση.
 
Μας έχουν καταντήσει επαίτες. Μας εκβιάζουν για να μας δώσουν τη δόση, μας απειλούν με χρεοκοπία και απομόνωση αν δεν βγει το πρόγραμμα που «στραγγαλίζει» μισθωτούς, συνταξιούχους, νέους και ανέργους.
 
Τώρα τελευταία «πονάει η καρδιά τους», «αναγνωρίζουν τις μεγάλες προσπάθειες που έκανε η Ελλάδα», ακόμη και ότι «έκαναν λάθος και δεν υπολόγισαν σωστά την ύφεση που θα προκαλούσαν τα μέτρα λιτότητας» μας λέν
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια