ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί μήνυμα-απάτη σχετικά με επιστροφή φόρου μέσω Internet

Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών.
Στο μήνυμα περιλαμβάνεται το λογότυπο του Υπουργείου, το δε κείμενο είναι στα Ελληνικά, καθιστώντας το απατηλό μήνυμα αρκετά αληθοφανές.
Ειδικότερα, ο παραλήπτης ενημερώνεται ότι δικαιούται κάποιο ποσό ως επιστροφή φόρου και για να το παραλάβει άμεσα θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα που του δίδεται.
Δείτε περισσότερα.
Προωθείστε και κοινοποιήστε αυτό το μήνυμα προς ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Iωάννης ΗρακλεΙδης
Προς: Κος Εμμανουήλ Χρύσης
Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί μήνυμα-απάτη σχετικά με επιστροφή φόρου μέσω Internet
Εστάλη: 29 Απρ. 2013 13:34

Προσοχή στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ενδέχεται αυτές τις ημέρες να φτάσει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο μήνυμα-απάτη που φαίνεται πως προέρχεται από το Υπουργείο Οικονομικών. Στο μήνυμα περιλαμβάνεται το λογότυπο του Υπουργείου, το δε κείμενο είναι στα Ελληνικά, καθιστώντας το απατηλό μήνυμα αρκετά αληθοφανές. Ειδικότερα, ο παραλήπτης ενημερώνεται ότι δικαιούται κάποιο ποσό ως επιστροφή φόρου και για να το παραλάβει άμεσα θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα που του δίδεται. Δείτε περισσότερα Προωθείστε και κοινοποιήστε αυτό το μήνυμα προς ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια