ΕΙΜΑΔ: Mentoring in HR_11ος Κύκλος 20.5.2013

------Αρχικό μήνυμα------
Από: EIMAD - EEDE
Προς: Κος Εμμανουήλ Χρύσης
Απάντηση σε: ima@eede.gr
Θέμα: ΕΙΜΑΔ: Mentoring in HR_11ος Κύκλος 20.5.2013
Εστάλη: 9 Μαϊ. 2013 17:09

 
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού, (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), προσκαλεί στελέχη που διοικούν και αναπτύσσουν ανθρώπους ή απασχολούνται επαγγελματικά με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στο «Mentoring in HR».
Ο 11ος κύκλος του θεσμού «Mentoring in HR» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00, στα γραφεία της ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Πατήσια).
Με την πρωτοβουλία αυτή το Ινστιτούτο αποσκοπεί στη μετάδοση και αξιοποίηση γνώσεων, καλών πρακτικών και δημιουργικών λύσεων από έμπειρα στελέχη της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, σε μία κοινή προσπάθεια επίλυσης και αντιμετώπισης των κρίσιμων θεμάτων του Ανθρωπίνου Δυναμικού που απασχολούν τις επιχειρήσεις σήμερα. Ταυτόχρονα, ευελπιστούμε μέσα από το θεσμό του «Mentoring in HR» να δημιουργηθεί ένας κοινός κώδικας αξιών, μια κοινή κουλτούρα με στόχευση την ειλικρινή επικοινωνία, η οποία θα συμβάλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο όλων μας.
Η πρωτοβουλία αυτή του Ινστιτούτου συμπίπτει με μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα όπου ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ πιο σημαντικός και πιο καταλυτικός στην αναπτυξιακή διαδικασία. Τα καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα από συλλογικές προσπάθειες, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην επικοινωνία και στην επιμονή για ένα καλύτερο μέλλον.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Μαίρη Γεωργιάδου Πρόεδρος Δ.Ε. ΕΙΜΑΔ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα της ΕΕΔΕ στείλτε μήνυμα με θέμα: "UNSUBSCRIBE" στο eede@eede.gr


Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια