Την έναρξη των εργασιών στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου στο ύψος του Γκόλφ Αφάντου επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος 85100 – τηλ. 22413.60510,556 φαξ: 22410. 74200
email: f.hatzidiakos@pnai.gov.gr
Αντιπεριφερειάρχης


Ρόδος, 26 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την έναρξη των εργασιών στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου στο ύψος του Γκόλφ Αφάντου επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο νέος εργολάβος εγκαταστάθηκε στο έργο και καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα εκτελεί εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων (πεζοδρόμια, αποχετεύσεις κ.λ.π.) εκτός οδοστρώματος, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία.

Με το τέλος της τουριστικής περιόδου θ' αρχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης της διπλής λωρίδας κυκλοφορίας και της διαχωριστικής νησίδας, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης, διαπίστωσε την ολοκλήρωση των εργασιών των κτιριακών εγκαταστάσεων του Παλαιοντολογικού Μουσείου Αρχαγγέλου, προκειμένου ν' ακολουθήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και της περίφραξης.

Τέλος, ζητήθηκε από τον εργολάβο κατασκευής της γέφυρας Μάκκαρη στη Δημοτική Κοινότητα Μαλώνας, ν' επισπεύσει την κατασκευή των προστατευτικών στηθαίων και του οδοστρώματος αυτής, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια