ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ

Αρνητής του Ολοκαυτώματος δήλωσε ο Κασιδιάρης (video)

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στο προσκήνιο με αφορμή τις δηλώσεις Κασιδιάρη

Ένταση επικράτησε στη Βουλή όταν ο... «βουλευτής» της «Χρυσής Αυγής», Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε «αρνητής» του Ολοκαυτώματος...

Συγκεκριμένα, παίρνοντας το λόγο στην Ολομέλεια που συζητά την παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου για απιστία σε βαθμό κακουργήματος ο «βουλευτής», είπε: «ο Εβραίος Σάμπι Μιωνή είναι το κλειδί της υπόθεσης. Είναι προσωπικός θαυμαστής του Αντώνη Σαμαρά και κολλητός του Στ. Παπασταύρου και βλέπουμε να σκίζονται οι της ΝΔ γι' αυτόν. Δεν έρχεται σε αυτή την επιτροπή γιατί συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Και βέβαια συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Εμείς δεν θέλουμε να πάμε στο δολοφονικό κράτος των Σιωνιστών. Αυτός ο κύριος όταν πατήσει το πόδι του στη χώρα μας θα πάει στη δικαιοσύνη».

Απαντώντας στον Ηλία Κασιδιάρη ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, σημείωσε: «Στο βήμα πριν ο αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων. Υπάρχει ποινική αντιμετώπιση γι' αυτό»;

Αφού παρεμβλήθηκαν φωνές από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής ο κ. Οικονόμου συνέχισε: «Όταν σας λέγαμε κ. Αθανασίου να έρθει το αντιρατσιστικό περί άλλα τυρβάζατε.»

Σε απάντηση, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου είπε: «Η πρόταση της Ν.Δ. για το αντιρατσιστικό προβλέπει την τιμωρία όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα».

Αναφορικά με το πόρισμα της Προκαταρκτικής Επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ, ο Ηλίας Κασιδιάρης εκτίμησε πως θα είναι διάτρητο.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος «καίγεται από τα έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας», καθώς ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την λίστα Λαγκάρντ. Ζήτησε μάλιστα να κληθεί και πάλι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή, ενώ σχολίασε ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι οι ευθύνες είναι για τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής λέγοντας ότι «το προεδρείο μου απαγόρευσε να θέσω ερωτήσεις στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Κατέθεσα πρόταση μομφής στον Πρόεδρο και η απάντηση ήταν ότι έβγαλε τα γυαλιά του γιατί φοβήθηκε μη του ρίξω μπουνιά!».
http://www.tsantiri.gr/politiki/610513-arnitis-toy-olokaytomatos-dilose-o-kasidiaris-video.html

http://www.youtube.com/watch?v=iQJQRk1SnB8&feature=player_embedded#t=0s
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια