ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. - ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013)

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2013

Αριθμ. Πρωτ.: 708







Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Συνεδρίαση της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ οι ΝΕΟΝΑΖΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στους Ο.Τ.Α.


Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην παρουσία βουλευτών της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής σε Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας.

Οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων, ήταν ανέκαθεν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων. Γι' αυτό, είναι ανεπιθύμητοι από κάθε συλλογική διαδικασία των εργαζομένων. Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και κάθε μορφής οργάνωσης των εργαζομένων που ιστορικά εκφράζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τα Συλλόγους-Μέλη της να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές στους φασίστες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς είναι απολύτως ανεπιθύμητοι από το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Sun, 14 Jul 2013 13:10:48 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbalasop@yahoo.gr>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Cc: <themisbal@gmail.com>
Subject: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α.-ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013).

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:708/11-7-2013
 
ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 8.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΑΘΗΝΑ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΑΘΗΝΑ-14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
 

Σχόλια