ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Αθήνα, 15 Ιουλίου 2013

Αριθμ. Πρωτ.: 723


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η κυβέρνηση για ακόμη μία φορά ενεργοποίησε το μηχανισμό καταστολής, εκφοβισμού και τρομοκράτησης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προχωρώντας σε συλλήψεις συναδέλφων κατά τη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης ενάντια στο πολυνομοσχέδιο των απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. και της διάλυσης του Δημοσίου Τομέα.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τις πρακτικές της κυβέρνησης δια του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως που στόχο έχουν να πλήξουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το δικαίωμα στην εργασία, την επιβίωση των ιδίων και των οικογενειών τους.

Οι συλλήψεις των πέντε συναδέλφων που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικές Δυνάμεις (αφέθηκαν ελεύθεροι λίγη ώρα αργότερα) αποσκοπούν στο να ανακόψουν το κίνημα των εργαζομένων κατά των απολύσεων που κορυφώνεται με δυναμικές κινητοποιήσεις την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, ημέρα ψήφισης των πολυνομοσχεδίου «γκιλοτίνα».

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται. Θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωτικά, μαζικά και δυναμικά για την αναστολή-ακύρωση των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ' εντολή της τρόικας.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Θέμης Μπαλασόπουλος
Προς: Θέμης Μπαλασόπουλος
Κοιν.: themisbal@gmail.com
Απάντηση σε: Θέμης Μπαλασόπουλος
Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Εστάλη: 15 Ιουλ. 2013 16:18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:723/15-7-2013   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΚΑΙ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013. ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:284/15-7-2013   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α." ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:285/15-7-2013

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια