ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥΣ/ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥΣ/ΠΟΙΜΕΝEΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

"Προσέχετε λοιπόν εις εαυτούς και εις όλον το ποίμνιον εις το οποίον το Πνεύμα το Άγιον σάς έθεσε επισκόπους, διά να ποιμαίνητε την Εκκλησίαν του Θεού, την οποίαν απέκτησε [όχι από τα έργα μας] διά του Ιδίου Αυτού αίματος [ο Ιησούς Χριστός που έχυσε το θεϊκό Του αίμα επάνω στο σταυρό για να μας καθαρίσει από τις αμαρτίες μας, και για να μας σώσει από την αιώνια κόλαση, είναι Θεός].
Διότι εγώ εξεύρω τούτο, ότι μετά την αναχώρησιν μου θέλουσιν εισέλθει εις εσάς λύκοι βαρείς μη φειδόμενοι του ποιμνίου [οι ψευδοπροφήτες/ψευδοδιδάσκαλοι], και εξ υμών αυτών θέλουσι σηκωθεί άνθρωποι λαλούντες "διεστραμμένα" διά να "αποσπασωσι" τους μαθητάς οπίσω αυτών. διά τούτο αγρυπνείτε ενθυμούμενοι ότι τρία έτη νύκτα και ημέραν δεν έπαυσα "νουθετων" μετά δακρύων ένα έκαστον."
(Πράξεις Αποστόλων 20:28-31)

Είναι καθήκον του κάθε Πρεσβυτέρου/Ποιμένα στο παγκόσμιο σώμα της Εκκλησίας του Κυρίου Ιησού Χριστού συνέχεια να προειδοποιεί και να προστατεύει το ποίμνιό του από τους λύκους τους μη φειδομένους το ποίμνιο. Εάν οι ποιμένες δεν το κάνουν αυτό, εάν απλά και μόνο τρέφουν το ποίμνιό τους χωρίς ταυτόχρονα να το προειδοποιούν από τους λύκους/ψευδοπροφήτες ή ψευδοδιδασκάλους, όπως δυστυχώς συμβαίνει με πολλούς ποιμένες στις μέρες μας, τότε τρέφει το ποίμνιό του για τη σφαγή, για την παραπλάνηση και την καταστροφή. Διάβασε προς Πέτρου B' 2:1-3.

Δυστυχώς πολλοί χριστιανοί οι οποιοι δεν είναι ριζωμένοι και στερεωμένοι στην πίστη, αποδέχονται τους πάντες, ακόμα και τους ψευδοπροφήτας και ψευδοδιδασκάλους επειδή τους πλησιάζουν στο όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού! Ας διαβάσουν προς Κορινθίους B' 11:14,15.
Οι ψευδοπροφήτες/ψευδοδιδάσκαλοι καταστρέφουν τα ποίμνια με τις βλαβερές και καταστρεπτικές τους διδασκαλίες και πλάνες!
"Δεν εξεύρετε ότι ολίγη ζύμη κάμνει όλον το φύραμα ενζύμον;"
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail.

Σχόλια