ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ EPOLI.GR

ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Η συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Θέμη Μπαλασόπουλο, δεν είναι μόνο επίκαιρη αλλά και προφητική.
Γιατί επίκαιρη; Εύκολο... 

Προφητική, όμως, γιατί...; Γιατί ο κ. Μπαλασόπουλος ξέρει πολύ καλά πως, πίσω από τους εργαζόμενους "κρύβεται" η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ή καλύτερα μετά τον "ξαφνικό θάνατο" χιλιάδων εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, "έρχεται" ο "ξαφνικός θάνατος" της ίδιας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Προφητική και για κάτι άλλο ακόμη... Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. -αν και δεν του είχαμε στήσει "παγίδα"- "απέφυγε" να μας απαντήσει -προνοητικός και εμπειρότατος γαρ- στον αν οι Δήμαρχοι "φέρουν" ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της Τ.Α., προφητεύοντας και εξηγώντας πολλά, σχετικά με τη... σημερινή στάση ορισμένων Δημάρχων...

''Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει, εμπαίζει και χρησιμοποιεί τους δημάρχους''

Πρόεδρε, πώς σχολιάζετε τη μεταστροφή στάσης ορισμένων Δημάρχων, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να θέσει σε "διαθεσιμότητα" χιλιάδες Δημοτικούς Υπαλλήλους;

Πιστεύω πως τώρα όλοι αντιλήφθηκαν ότι, μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τους κοροϊδεύει, τους εμπαίζει και τους χρησιμοποιεί, προκειμένου να εφαρμόσει τις αποφάσεις για απολύσεις. 

Νομίζω πως, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του κυρίου Μητσοτάκη ότι, «όταν μιλάμε για ΑΣΕΠ, μιλάμε για εξετάσεις κ.λπ.» είναι σα να λέει και να δείχνει ότι, και οι Σχολικοί Φύλακες και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί δεν έχουν καμία τύχη, μετά την ολοκλήρωση της "διαθεσιμότητας".

''Έρχεται ο «ξαφνικός θάνατος» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης''

Έχετε να δώσετε έναν δύσκολο και "μακρύ" αγώνα. Πιστεύετε ότι οι Δήμαρχοι θα είναι συνειδητά και με διάρκεια στο πλευρό σας;

Νομίζω ότι το μήνυμα είναι πως, ακόμη κι αν δεν θέλουν να το κάνουν, θα το κάνουν, κάτω από το βάρος της πίεσης...

Έχουν ήδη ξεκινήσει -βάσει δική μας ενημέρωσης- κατά δεκάδες τα Δημοτικά Συμβούλια και αποφασίζουν κλείσιμο των δήμων. 

Δεν είναι πλέον μόνο οι "διαθεσιμότητες" και οι απολύσεις. Είναι και τα άλλα μέτρα που παίρνουν, για την οικονομική λειτουργία των δήμων.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Θέμης Μπαλασόπουλος
Προς: Θέμης Μπαλασόπουλος
Κοιν.: themisbal@gmail.com
Απάντηση σε: Θέμης Μπαλασόπουλος
Θέμα: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ EPOLI.GR
Εστάλη: 15 Ιουλ. 2013 10:01

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ EPOLI.GR

Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια