Ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης από Βενιζέλο - Στροφή σε Σημίτη, Γιώργο

Ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης από Βενιζέλο - Στροφή σε Σημίτη, Γιώργο

Ήδη ο κ. Βενιζέλος με αφορμή την ιδιωτική επίσκεψη του νέου Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα, ο οποίος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών αλλά και τον Κώστα Σημίτη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να τον προσκαλέσει στο διήμερο επιστημονικό Συνέδριο που θα διοργανώσει το ΠΑΣΟΚ ανήμερα των γενεθλίων του (3 Σεπτεμβρίου) με θέμα την ιστορική προσφορά του στη πορεία της χώρας και της παράταξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει πρόσκληση και στον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και σε άλλα κορυφαία στελέχη του κόμματος που αυτή την περίοδο ιδιωτεύουν ή αναζητούν νέα σχήματα έκφρασης ή φλερτάρουν ακόμη με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ.
Την ίδια ώρα πάντως είναι σε εξέλιξη και πρωτοβουλίες στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συζητήσουν τι δέον γενέσθαι στο χώρο της κεντροαριστεράς, ενώ παράλληλα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για κινήσεις και ζυμώσεις στο εσωτερικό της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
Κινήσεις και ζυμώσεις που εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο αν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πάει σε εκλογές με ηγέτη τον Ευάγγελο Βενιζέλο την ώρα που έχει "προσδεθεί" στο άρμα του Αντώνη Σαμαρά προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στην κομματική και εκλογική βάση που έχει απομείνει και αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια