ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ' ΑΛΟΓΑ...

ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ' ΑΛΟΓΑ...

«Ανανέωση» όνομα και πράγμα...
Ολοκληρώνεται δύο μήνες μετά από τις εκλογές για την ανάδειξη νέων οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ σε Νομαρχιακό, Περιφερειακό και Τοπικό επίπεδο, η εκλογή των γραμματέων.
Η ανανέωση είναι... εμφανής, δεδομένου ότι σε σύνολο 63 νομαρχιακών επιτροπών, οι 57 γραμματείς εκλέγονται για πρώτη φορά, ενώ πάνω από το 1/3 αυτών είναι νεότεροι σε ηλικία, κάτω των 45 ετών – πολλοί από αυτούς και κάτω των 35 ετών – και όλοι τους ελεύθεροι επαγγελματίες.
Η είδηση είναι μεν ενθαρρυντική για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που τόσο μεγάλη ανάγκη είχε την ανανέωση, πλην όμως προσθέτει δυσκολίες στην τεράστια προσπάθεια για οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος, που καταβάλουν τόσο ο γραμματέας Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και ο «οργανωτικός εγκέφαλος» του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κατσικαρέλης. Στη Χαριλάου Τρικούπη πάντως, φέρονται αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν τα νιάτα, περιφρονώντας ή μετατρέποντας σε… «προτέρημα» την έλλειψη πείρας.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια