Στην Ευλογία του Θεού για να μπούμε

Φίλοι καλησπέρα σας.

Στην Ευλογία του Θεού για να μπούμε πρέπει την Αλήθεια του Ευαγγελίου σαν την ίδια τη Ζωή μας να την ΑΓΑΠΟΥΜΕ, και από κάθε δογματική ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ υπερηφάνεια και προκατάληψη να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΘΟΥΜΕ!
Και δεύτερον τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ μας να Το ΔΕΧΤΟΥΜΕ.
Γιατί είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί, ενώ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ τον επί Γης Θεό Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο μας να Το ΔΕΧΤΟΥΜΕ !
Ας μην ξεχνάμε οτι ο Χριστός στους δικούς Του ΗΡΘΕ. Και ΔΕΝ Tο ΔΕΧΤΗΚΑΝ «ΔΕΝ Τον καλωσόρισαν ΚΑΡΔΙΑΚΑ - Δεν τους ένοιαζε ν' αναπτύξουν καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ μ' ΑΥΤOΝ».
Σε όσους όμως Τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Και ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ αυτοί απο σαρκική μείξη, ούτε ανθρώπινη θέληση, η ανδρική επιθυμία,(από τις δικές τους προσπάθειες, ή κάποια ανθρώπινη Λειτουργία) αλλά από το ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ (Ιωάννης 1:12).
Από το Άγιο Πνεύμα ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ «... Πράγματι, σε βεβαιώνω, ΑΝ ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από το νερό και από το ΠΝΕΥΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μπει στην Βασιλεία του ΘΕΟΥ...» βεβαίωσε το Νικόδημο ο Χριστός. (Ιωάννη 3:5)
Και, το Άγιο Πνεύμα αδέλφια μου ΔΕΝ ΑΝΑΓΕΝΝΑ óποιον και óποια ΑΡΝΕΙΤΑΙ τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του/ης να Tον ΔΕΧΤΕΙ, αλλά μόνο εκείνον/η που στο Χριστό ΔΟΘΕΙ και με χαρά ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του Tον ΔΕΧΤΕΙ!
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail.

Σχόλια