ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ 100.000 ONLINE ΚΛΗΣΕΙΣ

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Vangelis Afantenos
Αποστολέας: Eυάγγελος Aφαντενός
Προς: Δήμαρχος Eυστάθιος Κουσουρνάς
Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ 100.000 ONLINE ΚΛΗΣΕΙΣ
Εστάλη: 19 Σεπτ. 2013 08:33

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια συμβολική πράξη με θετικό αντίκτυπο στους επισκέπτες του νησιού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/09/2013 στο αεροδρόμιο, από το ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ.
Συγκεκριμένα, ζευγάρι γάλλων επισκεπτών του νησιού, κατά τη διαδρομή τους από το ξενοδοχείο PRINCESS ADRIANA, στο Κιοτάρι όπου διέμεναν προς το αεροδρόμιο Διαγόρας, ενημερώθηκαν από τον οδηγό τους κ. Μυριαλλή Κούρο ότι η μεταφορά τους θα γίνει δωρεάν. Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, τους προσφέρθηκαν μελεκούνια και άλλα παραδοσιακά προϊόντα της Ρόδου.
Αφορμή για τη μικρή αυτή τελετή ήταν η καταγραφή της κλήσης τους ως η πρώτη προς το αεροδρόμιο μετά τις 100.000 αναθέσεις στο νέο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων ταξί, cabs.gr και πρόκειται για ροδίτικη καινοτομία. Δημιουργήθηκε από την εταιρεία εφαρμογών Trinity Vision και χρησιμοποιείται από τα μέλη του Μεταφορικού Συναιτερισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου ΣΥΝ.Π.Ε., που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξί στο νησί.
(Παρακαλούμε όπως το διαμορφώσετε σύμφωνα με τα πρότυπα του ενημερωτικού σας μέσου και την προσωπική σας αντίληψη)


Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια