ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αριθμ. Πρωτ.: 937








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταδικάζει την στυγνή δολοφονική επίθεση από ομάδα φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του 34χρονου αγωνιστή-αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι.

Η ανοχή της κυβέρνησης και του συστήματος απέναντι στους νοσταλγούς του φασισμού που στόχο έχει να κυριαρχεί ο φόβος και ο τρόμος σε όσους ενεργά αντιστέκονται στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται, οδηγεί αναπόφευκτα, αν όχι συντονισμένα, στην απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Το αποτρόπαιο έγκλημα που πραγματοποίησαν οι φασίστες έρχεται την στιγμή που οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν έναν συντονισμένο αγώνα ενάντια στην καταστροφική αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική και τους μνημονιακούς εκφραστές της, προκειμένου να βάλουν «πλάτη» στις κυβερνητικές επιδιώξεις.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουν να αντιτίθεται σθεναρά στις βιαιότητες και στις ακρότητες φασιστικών μορφωμάτων που «φορούν» τον μανδύα του ανεξάρτητου πατριωτικού κόμματος, επιδιώκοντας να παραπλανήσουν τον Ελληνικό Λαό. Μοναδικός στόχος τους είναι η οπισθοδρόμηση της χώρας σε εποχές φασισμού και ναζισμού.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone.
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Wed, 18 Sep 2013 16:48:59 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbalasop@yahoo.gr>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Cc: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ<themisbal@gmail.com>
Subject: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:937/18-9-2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ-ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:352/18-9-2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:353/18-9-2013
 

Σχόλια