Συνέντευξη – ντοκουμέντο στελέχους της Χρυσής Αυγής

 Μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αλλά και το μπαράζ αποκαλύψεων που ήρθαν στο φως με τη συνέντευξη του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, ένα ακόμη στέλεχος της οργάνωσης λύνει τη σιωπή του στο «Έθνος της Κυριακής». Στη συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα, αποκαλύπτει την ανθρωπογεωγραφία και τη δράση των Ταγμάτων Εφόδου.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: "αἰέν ἀριστεύειν"
Προς: e_chrisis@hotmail.com
Απάντηση σε: "αἰέν ἀριστεύειν"
Θέμα: [Νέο άρθρο] Συνέντευξη – ντοκουμέντο στελέχους της Χρυσής Αυγής
Εστάλη: 22 Σεπτ. 2013 14:17

filologos10 posted: " Μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αλλά και το μπαράζ αποκαλύψεων που ήρθαν στο φως με τη συνέντευξη του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, ένα ακόμη στέλεχος της οργάνωσης λύνει τη σιωπή του στο «Έθνος της Κυριακής». Στη συνέντε" Respond to this post by replying above this line New post on αἰέν ἀριστεύειν Συνέντευξη – ντοκουμέντο στελέχους της Χρυσής Αυγής by filologos10  Μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αλλά και το μπαράζ αποκαλύψεων που ήρθαν στο φως με τη συνέντευξη του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, ένα ακόμη στέλεχος της οργάνωσης λύνει τη σιωπή του στο «Έθνος της Κυριακής». Στη συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα, αποκαλύπτει την ανθρωπογεωγραφία και τη δράση των Ταγμάτων Εφόδου.
Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου
filologos10 | 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:17 | Κατηγορίες: Άρθρα | URL: http://wp.me/pWOiz-T0p
Σχόλιο    See all comments    Like Unsubscribe or change your email settings at Manage Subscriptions.
Trouble clicking? Copy and paste this URL into your browser: http://aienaristeyein.com/2013/09/22/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%be%ce%b7-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%b7/
Thanks for flying with WordPress.com
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια