Η κοινωνία έχει αποδείξει ότι ξέρει να διακρίνει,...

Politiki Autonomia
23 Σεπτεμβρίου 3:18 μ.μ.

Η κοινωνία έχει αποδείξει ότι ξέρει να διακρίνει, να αξιολογεί, όταν μπερδεύεται ο πολιτικός λόγος με την αναγκαία ομόθυμη δημοκρατική καταδίκη του φασισμού.
Θυμίζω ότι στη περίοδο της μεταπολίτευσης, που το αίτημα ήταν η καταδίκη της χούντας:
Όταν ο κ Καραμανλής επιχείρησε να ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ με την «αριστερά της αριστεράς», ο λαός όχι μόνο δεν το δέχθηκε, αλλά στήριξε το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα ως ενναλακτικη πρόταση διακυβέρνησης και κοινωνικής ελπίδας! Αυτό είναι το θέμα.
Το πολιτικό σύστημα πρέπει να ευνοήσει μια σκληρή αλλά αναγκαία δημοκρατική αντιπαράθεση ελπίδας για την έξοδο από την κρίση ώστε να μην υπάρχει ζωτικός χώρος ανοχής η εκλογικής στήριξης φασιστικών μορφωμάτων!

http://friktoria.blogspot.com/2013/09/blog-post_3296.html?spref=tw

ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ: Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι μονομετώπος, διαρκής και σταθερός
του Χάρη Τσιόκα
friktoria.blogspot.com

"Μία από τις επιπτώσεις του να αρνείσαι να συμμετάσχεις στα πολιτικά ζητήματα, είναι ότι καταλήγεις...
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Politiki Autonomia
Προς: TA NEA TOU PASOK
Απάντηση σε: Απαντήστε στο σχόλιο
Θέμα: [TA NEA TOU PASOK] Η κοινωνία έχει αποδείξει ότι ξέρει να διακρίνει,...
Εστάλη: 23 Σεπτ. 2013 15:18

Ο Politiki Autonomia δημοσίευσε στην ομάδα TA NEA TOU PASOK Politiki Autonomia 23 Σεπτεμβρίου 3:18 μ.μ. Η κοινωνία έχει αποδείξει ότι ξέρει να διακρίνει, να αξιολογεί , όταν μπερδεύεται ο πολιτικός λόγος, με την αναγκαία ομόθυμη δημοκρατική καταδίκη του φασισμού . Θυμίζω ότι στη περίοδο της μεταπολίτευσης, που το αίτημα ήταν η καταδίκη της χούντας: Όταν ο κ Καραμανλής επιχείρησε να ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ με την «αριστερά της αριστερας», ο λαός όχι μονό δεν το δέχθηκε αλλά στήριξε το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα ως ενναλακτικη πρόταση διακυβέρνησης και κοινωνικής ελπίδας! Αυτό είναι το θέμα. Το πολιτικό σύστημα πρέπει να ευνοήσει μια σκληρή αλλά αναγκαία δημοκρατική αντιπαράθεση ελπίδας για την έξοδο από την κρίση ώστε να μην υπάρχει ζωτικός χώρος ανοχής η εκλογικής στήριξης φασιστικών μορφωμάτων! http://friktoria.blogspot.com/2013/09/blog-post_3296.html?spref=tw ΦΡΥΚΤΩΡΙΑ: Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι μονομετώπος, διαρκής και σταθερός του Χάρη Τσιόκα friktoria.blogspot.com "Μία από τις επιπτώσεις του να αρνείσαι να συμμετάσχεις στα πολιτικά ζητήματα, είναι ότι καταλήγεις ... Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια