Η κοινωνία έχει αποδείξει ότι ξέρει να διακρίνει

Η κοινωνία έχει αποδείξει ότι ξέρει να διακρίνει, να αξιολογεί όταν μπερδεύεται ο πολιτικός λόγος με την αναγκαία ομόθυμη δημοκρατική καταδίκη του φασισμού.
Θυμίζω ότι στη περίοδο της μεταπολίτευσης, που το αίτημα ήταν η καταδίκη της χούντας:
Όταν ο κ. Καραμανλής επιχείρησε να ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ με την «αριστερά της αριστερας», ο λαός όχι μονό δεν το δέχθηκε αλλά στήριξε το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα ως ενναλακτικη πρόταση διακυβέρνησης και κοινωνικής ελπίδας!
Αυτό είναι το θέμα.
Το πολιτικό σύστημα πρέπει να ευνοήσει μια σκληρή αλλά αναγκαία δημοκρατική αντιπαράθεση ελπίδας για την έξοδο από την κρίση ώστε να μην υπάρχει ζωτικός χώρος ανοχής η εκλογικής στήριξης φασιστικών μορφωμάτων!

http://www.itabloid.gr/περί-φασισμού/ via @sindicatase

Περί φασισμού

www.itabloid.gr
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Χάρης Δ. ΤσιόκαςΒ
Προς: TA NEA TOU PASOK
Απάντηση σε: Απαντήστε στο σχόλιο
Θέμα: [TA NEA TOU PASOK] Η κοινωνία έχει αποδείξει ότι ξέρει να διακρίνει,...
Εστάλη: 24 Σεπτ. 2013 14:12

Ο Χάρης Δ. ΤσιόκαςΒ δημοσίευσε στην ομάδα TA NEA TOU PASOK Χάρης Δ. ΤσιόκαςΒ 24 Σεπτεμβρίου 2:12 μ.μ. Η κοινωνία έχει αποδείξει ότι ξέρει να διακρίνει, να αξιολογεί , όταν μπερδεύεται ο πολιτικός λόγος, με την αναγκαία ομόθυμη δημοκρατική καταδίκη του φασισμού . Θυμίζω ότι στη περίοδο της μεταπολίτευσης, που το αίτημα ήταν η καταδίκη της χούντας: Όταν ο κ Καραμανλής επιχείρησε να ταυτίσει το ΠΑΣΟΚ με την «αριστερά της αριστερας», ο λαός όχι μονό δεν το δέχθηκε αλλά στήριξε το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα ως ενναλακτικη πρόταση διακυβέρνησης και κοινωνικής ελπίδας! Αυτό είναι το θέμα. Το πολιτικό σύστημα πρέπει να ευνοήσει μια σκληρή αλλά αναγκαία δημοκρατική αντιπαράθεση ελπίδας για την έξοδο από την κρίση ώστε να μην υπάρχει ζωτικός χώρος ανοχής η εκλογικής στήριξης φασιστικών μορφωμάτων! http://www.itabloid.gr/περί-φασισμού/ via @sindicatase Περί φασισμού www.itabloid.gr Η νέα εφημερίδα της πόλης - το πιο πρωτοποριακό ελληνικό site! Ειδήσεις, όπως γίνονται, όταν γίνοντα... Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια