Είναι ανάγκη να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα στην...

Είναι ανάγκη να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα στην εγκληματική πράξη, εγκληματική οργάνωση με ομόθυμη πολιτικοκοινωνική καταδίκη και στην αναγκαία δημοκρατική πολιτική αντιπαράθεση προκειμένου τα αιτία των πολιτικών που δημιουργούν κοινωνική απόγνωση, άρα και θυλάκες ανοχής στο ναζιστικό μόρφωμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να υποχωρήσουν!

http://belissimo1.blogspot.com/2013/09/blog-post_8953.html?spref=tw

belissimo: Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι μονομετώπος. Διαρκής και σταθερός!!

belissimo1.blogspot.com
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Χάρης Δ. Τσιόκας
Προς: TA NEA TOU PASOK
Απάντηση σε: Απαντήστε στο σχόλιο
Θέμα: [TA NEA TOU PASOK] είναι ανάγκη να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα στην...
Εστάλη: 23 Σεπτ. 2013 15:15

Ο Χάρης Δ. Τσιόκας δημοσίευσε στην ομάδα TA NEA TOU PASOK Χάρης Δ. Τσιόκας 23 Σεπτεμβρίου 3:15 μ.μ. είναι ανάγκη να υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα στην εγκληματική πράξη ,εγκληματική οργάνωση με ομόθυμη πολιτικοκοινωνική καταδίκη και στην αναγκαία δημοκρατική πολιτική αντιπαράθεση προκειμένου τα αιτία των πολιτικών που δημιουργούν κοινωνική απόγνωση , άρα και θυλάκες ανοχής στο ναζιστικό μόρφωμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να υποχωρήσουν ! http://belissimo1.blogspot.com/2013/09/blog-post_8953.html?spref=tw belissimo: Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι μονομετώπος. διαρκής και σταθερός!! belissimo1.blogspot.com Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια