Κρύβεται σαν αρουραίος ο υπαρχηγός του...

Tom Roros 28 Σεπτεμβρίου 11:45 μ.μ.

Κρύβεται σαν αρουραίος ο υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου, Χρήστος Παππάς

Ο Χρήστος Παππάς, συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής και υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου, κρύβεται για να αποφύγει τις χειροπέδες και το κελί.
Δεν κοιμάται στο σπίτι του, δεν πηγαίνει στα χρυσαυγίτικα στέκια, δεν μιλάει με τους νεοναζί υποτακτικούς του. Πού βρίσκεται;»
Σε λαγούμι σαν τους αρουραίους», μας είπε χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ..

*Προσπαθεί να εξαφανίσει στοιχεία που ενοχοποιούν περαιτέρω τον ίδιο και το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης;
* Επιχειρεί να κρατήσει ζωντανό και ενωμένο το λαβωμένο νεοναζιστικό κόμμα -συμμορία;
Σχεδιάζει τη χρυσαυγίτικη απάντηση απέναντι στη συντεταγμένη Πολιτεία; Και ποια θα είναι αυτή; Συγκεντρώσεις υποστήριξης, παρακρατικές επιθέσεις ή και δολιοφθορές;
* Οργανώνει κίνηση μέσα στο χώρο των αποστράτων τον οποίο γνωρίζει καλά;
Και τι χαρακτήρα θα μπορούσε να έχει αυτή;
Μήπως επιδιώξει την ανασυγκρότηση της Χρυσής Αυγής, δρώντας ο ίδιος ως εφεδρεία της;
Πολλά είναι τα ερωτήματα καιακόμη περισσότερες οι πιθανές απαντήσεις.
Ένα είναι βέβαιο: είναι ο μόνος από τουςέξι της ηγετικής ομάδας που δεν συνελήφθη ή δεν παραδόθηκε. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι..
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Tom Roros
Προς: TA NEA TOU PASOK
Απάντηση σε: Απαντήστε στο σχόλιο
Θέμα: [TA NEA TOU PASOK] Κρύβεται σαν αρουραίος ο υπαρχηγός του...
Εστάλη: 28 Σεπτ. 2013 23:45

Ο Tom Roros δημοσίευσε στην ομάδα TA NEA TOU PASOK Tom Roros 28 Σεπτεμβρίου 11:45 μ.μ. Κρύβεται σαν αρουραίος ο υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου, Χρήστος Παππάς Ο Χρήστος Παππάς, συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής και υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου, κρύβεται για να αποφύγει τις χειροπέδες και το κελί.Δεν κοιμάται στο σπίτι του, δεν πηγαίνει στα χρυσαυγίτικα στέκια, δεν μιλάει με τους νεοναζί υποτακτικούς του. Πού βρίσκεται;»Σε λαγούμι σαν τους αρουραίους», μας είπε χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛΑΣ.* Προσπαθεί να εξαφανίσει στοιχεία που ενοχοποιούν περαιτέρω τον ίδιο και το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης;* Επιχειρεί να κρατήσει ζωντανό και ενωμένο το λαβωμένο νεοναζιστικό κόμμα -συμμορία; Σχεδιάζει τη χρυσαυγίτικη απάντηση απέναντι στη συντεταγμένη Πολιτεία; Και ποια θα είναι αυτή; Συγκεντρώσεις υποστήριξης, παρακρατικές επιθέσεις ή και δολιοφθορές;* Οργανώνει κίνηση μέσα στο χώρο των αποστράτων τον οποίο γνωρίζει καλά; Και τι χαρακτήρα θα μπορούσε να έχει αυτή; Μήπως επιδιώξει την ανασυγκρότηση της Χρυσής Αυγής, δρώντας ο ίδιος ως εφεδρεία της;Πολλά είναι τα ερωτήματα καιακόμη περισσότερες οι πιθανές απαντήσεις.Ένα είναι βέβαιο: είναι ο μόνος από τουςέξι της ηγετικής ομάδας που δεν συνελήφθη ή δεν παραδόθηκε. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.. Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια