Η πρώτη νύχτα στο κελί για τους βουλευτές της...

Tom Roros
29 Σεπτεμβρίου 7:38 μ.μ.

Η πρώτη νύχτα στο κελί για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής διανυκτέρευσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι παρέμειναν στα κρατητήρια της Ασφάλειας.
Την πρώτη τους νύχτα στο κελί πέρασαν χθες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με το γενικό γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο να διανυκτερεύει στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο, Γιάννη Λαγό και Νίκο Μίχο, οι οποίοι καθόλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν στα κρατητήρια της Ασφάλειας.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Tom Roros
Προς: TA NEA TOU PASOK
Απάντηση σε: Απαντήστε στο σχόλιο
Θέμα: [TA NEA TOU PASOK] Η πρώτη νύχτα στο κελί για τους βουλευτές της...
Εστάλη: 29 Σεπτ. 2013 19:39

Ο Tom Roros δημοσίευσε στην ομάδα TA NEA TOU PASOK Tom Roros 29 Σεπτεμβρίου 7:38 μ.μ. Η πρώτη νύχτα στο κελί για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής διανυκτέρευσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι παρέμειναν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Την πρώτη τους νύχτα στο κελί πέρασαν χθες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον γενικό γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο να διανυκτερεύει στακρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο, Γιάννη Λαγό και Νίκο Μίχο, οι οποίοι καθόλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν στα κρατητήρια της Ασφάλειας. Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.
Εστάλη από το BlackBerry® smartphone μου
www.blackberry.com
Please consider the environment before printing this e-mail. Save a tree and don't print this message unless it's necessary.

Σχόλια